Άρης – Ο Μανσίνι και οι άλλοι

Άρης – Ο Μανσίνι και οι άλλοι

Μετά τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, οι άνθρωποι του Άρη θα ξεκινήσουν επαφές μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και με άλλους παίκτες, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν τον Ιούνιο του 2022.

Ο Ντάνιελ Μανσίνι υπέγραψε πρόσφατα την επέκταση του συμβολαίου του και θα παραμείνει στο Κλεάνθης Βικελίδης μέχρι το 2024, τουλάχιστον.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν ο πρώτος στη λίστα των παικτών, η συνεργασία των οποίων με τον Άρη ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022 που ξεκίνησε επαφές και έφτασε σε συμφωνία με τους διοικούντες την ΠΑΕ, δεν θα είναι, όμως ο μοναδικός.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων θα καλέσουν σε συζητήσεις και άλλους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τους προτείνουν να υπογράψουν νέο συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την δεδομένη χρονική στιγμή είναι 13 οι παίκτες του Άρη που λήγει η συνεργασία τους τον προσεχή Ιούνιο. Πρόκειται για τους Σούντγκρεν, Τζέγκο, Σάκιτς, Γκάνεα, Ματίγια, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάν, Δεληζήση, Μάνο, Κούεστα, Λόπεθ, Ντουάρτε και Μήτρογλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ