ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκόςυποχρεώθηκε σε δύο κολλητές ήττες με το ίδιο σκορ (0-1) μετά τη νίκη της πρεμιέρας (4-0) με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ στη συνέχεια υποδέχθηκε τον Βόλο σε αναμέτρηση που επικράτησε με εξαιρετική εμφάνιση (5-0) πριν το ντέρμπι στο Φάληρο, με τον Ολυμπιακό. Απέσπασε μάλιστα και τον βαθμό (0-0) από τους πρωταθλητές σε αγώνα στον οποίο κλείστηκε σε θέση άμυνας και ολοκλήρωσε με μία τελική στον στόχο.

Ο Ιωνικός έχει φτάσει μόλις σε μία νίκη στα πέντε φετινά παιχνίδια, ενώ στην πρόσφατη συνάντηση στην οποία φιλοξένησε τη Λαμία, ηττήθηκε με 1-2. Οι δύο ομάδες κοντράρονται το Σάββατο 16/10 στις 20:30.

Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ιωνικού για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό, για την 6η αγωνιστική της Superleague.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Χοσέ Κάνιας ανεβάζει σιγά σιγά στροφές, καθώς έβγαλε μέρος της προπόνησης και μετράει πλέον αντίστροφα για να τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Ιωνικού δούλεψαν υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει κυρίως ασκήσεις τακτικής. Την προπόνηση ακολούθησε κανονικά ο Γιώργος Μύγας, ο οποίος ξεπέρασε την ενόχληση που είχε στον τετρακέφαλο.

Στο γήπεδο της Νεάπολης δεν βρέθηκαν οι Αλεξίς Ρομαό και Αίας Άοσμαν, οι οποίοι γύρισαν στην Ελλάδα και από την Πέμπτη (14/10) θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. Η προετοιμασία του Ιωνικού θα συνεχιστεί αύριο (14/10) με πρωινή προπόνηση, στις 11:00, στο γήπεδο της Νεάπολης.

 Ο προπονητής των Πρασίνων, Γιοβάνοβιτς, θα έχει κανονικά στην αποστολή τους Βέλεθ, Ιωαννίδη και Κώτσιρα, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ εκτός των πλάνων του Σέρβου τεχνικού έμειναν οι Διούδης, Μακέντα, Κουρμπέλης και Σένκεφελντ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

 Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ιωνικό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μακέντα, Κουρμπέλης, Μπεκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αριθμεί 22 ποδοσφαιριστές. Στη λίστα συμπεριλήφθηκαν οι Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χατζηγιαννάκης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Με προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης ολοκλήρωσε oΙωνικός την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποστολή:

Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Λουάν Λέιτε, Κώστας Τσιριγώτης, Νίκος Βαφέας, Γιώργος Βαλεριάνος,Γιώργος Μύγας, Σαλβαδόρ Σάντσεζ, Γιάννης Κιάκος, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Γκοτσούλιας, Αίας Άοσμαν, Αλμπέρτο Μπουένο, Βασίλης Πογοσιάν, Αλεξίς Ρομαό, Βουλνέτ Μπάσα, Χοσέ Κάνιας, Γιώργος Μάναλης, Τζέρσον Καμπράλ, Λευτέρης Ματσούκας, Ροτζέριο Τουράμ, Ρεϊνάλντο Λένις.

Εκτός αποστολής βρίσκεται ο τιμωρημένος Ντάλσιο Γκόμες, ο οποίος είχε αποβληθεί στον αγώνα με τη Λαμία,

 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ LiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ