Ράσταβατς – «Επιτέλους ήρθε η νίκη»

Ράσταβατς – «Επιτέλους ήρθε η νίκη»

Ο Μίλαν Ράσταβατς εμφανίστηκε ανακουφισμένος μετά την πρώτη νίκη του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα.

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επί τους Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Μίλαν Ράσταβατς να είναι ανακουφισμένος από το αποτέλεσμα.

Ο Σέρβος τεχνικός ευχαρίστησε τον κόσμο που τον αποθέωσε, ενώ τόνισε πως αυτή η νίκη θα μπορούσε να είχε έρθει λίγο νωρίτερα.

Οι δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς:

Για το γεγονός ότι οι οπαδοί του Αστέρα τον αποθέωσαν: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό που συμβαίνει. Με τη βοήθεια των φιλάθλων μας μπορούμε να κάνουμε περισσότερα».

Για την πρώτη νίκη: «ΑΣΤΕ. Φαινόταν από όλη την προσπάθειά μας. Θα έπρεπε να είχε έρθει λίγο νωρίτερα, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Για το αν του άλλαξε τα πλάνα το πρόβλημα του Ατιένθα: «Όχι. Σίγουρα θα θέλαμε να τον είχαμε. Αλλά γνωρίζω τις δυνατότητες των παικτών μου, μπήκε κάποιος άλλος στη θέση του και ανταποκρίθηκε».

Για την πίεση που δέχθηκε ο Αστέρας στα τελευταία λεπτά: «Δεν προήλθε από τους αντιπάλους μας, αλλά από τη μεγάλη θέληση που είχαμε για τη νίκη. Η ομάδα προσπάθησε να κρατήσει ένα αποτέλεσμα όσο καλύτερα γινόταν και αν η ομάδα πρέπει να καθίσει λίγο πίσω για να τα καταφέρει εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ