Παναθηναϊκός – Έγινε… Βαζέχα ο Καρλίτος (vids)

Παναθηναϊκός – Έγινε… Βαζέχα ο Καρλίτος (vids)

Ο Καρλίτος έφτασε τα επτά γκολ σε έξι αγωνιστικές και θύμισε Κριστόφ Βαζέχα.

Με την έλευση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Καρλίτος μοιάζει άλλος ποδοσφαιριστής. Ο Ισπανός επιθετικός που είχε πετύχει πέρσι έξι γκολ σε 32 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και πλέι οφ, φέτος μετράει ήδη επτά στις πρώτες έξι αγωνιστικές και είναι μακράν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Μέσα σε έναν μήνα ουσιαστικά κατάφερε να ξεπεράσει την επίδοση που είχε σε ολόκληρη την προηγούμενη σεζόν.

Εκτός από αυτό όμως, ο 31χρονος άσος θύμισε κάτι από τον θρυλικό Κριστόφ Βαζέχα. Ο Πολωνός επιθετικός είχε σκοράρει εννιά γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές τη σεζόν 1995/96 αφού είχε πετύχει από ένα γκολ στις νίκες επί της ΑΕΛ (0-1) και του Αθηναϊκού (1-2), είχε βάλει και τα δύο γκολ στο 2-0 επί της Ξάνθης ενώ είχε σκοράρει και τα πέντε γκολ στο εντυπωσιακό 5-3 επί του Πανιώνιου.

Ο Βαζέχα είχε πετύχει επίσης εννιά γκολ και στις έξι πρώτες αγωνιστικές της σεζόν 1994/95. Κανένας άλλος παίκτης του Παναθηναϊκού από τότε δεν κατάφερε να πετύχει κάτι αντίστοιχο, με τον Καρλίτος να είναι αυτός που καταφέρνει να πλησιάζει την επίδοση του μεγάλου Βαζέχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ