Μαύρος – «Κάτι είδε και επέλεξε Γιαννίκη ο Μελισσανίδης»

Μαύρος – «Κάτι είδε και επέλεξε Γιαννίκη ο Μελισσανίδης»

Ο Θωμάς Μαύρος αναφέρθηκε στην πρόσληψη του Αργύρη Γιαννίκη από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και εξέφρασε θετική άποψη για τον ομογενή τεχνικό.

Συνέντευξη στην «Real News» παραχώρησε ο Θωμάς Μαύρος και σχολίασε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ από τον Αργύρη Γιαννίκη. Ο παλαίμαχος θρύλος της Ένωσης, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον 41χρονο προπονητή ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όσα είπε ο Μαύρος:

«Φυσικά δεν πρέπει να μένουμε στα λόγια, αφού καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο και εκεί θα φανεί πόσο γρήγορα κατάφερε να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον»

Για το αν ο 41χρονος τεχνικός θα έχει πίεση: «Βεβαίως και θα έχει διότι αυτή ακριβώς είναι η διαφορά των μεγάλων ομάδων από τις υπόλοιπες, υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις στις οποίες όσοι φορούν το έμβλημα της ΑΕΚ οφείλουν πάντοτε να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο».

Για το αν ήταν ρίσκο η επιλογή του: «Σχετικά είναι όλα, για παράδειγμα θα μπορούσε να έχει έρθει ένα μεγάλο όνομα και να αποτύχει φεύγοντας νύχτα και με τη σειρά του ο Γιαννίκης αν και νέος στην ηλικία να τα πάει θαυμάσια. Όπως είπα και πριν, το γήπεδο είναι που κρίνει τα πάντα κι εγώ θα περιμένω να τον δω, ελπίζοντας ότι θα δικαιώσει τον πρόεδρο και εκείνους που εισηγήθηκαν την πρόσληψή του».

Για το αν τον ικανοποίησε η ΑΕΚ επί Μιλόγεβιτς: «Κακά τα ψέματα, αν εξαιρέσει κανείς τα 75 πρώτα λεπτά του αγώνα με τον ΟΦΗ η ομάδα δεν τα έχει πάει καλά. Δεν ξέρω αν φταίει ο Μιλόγεβιτς ή μόνο ο Μιλόγεβιτς, το θέμα είναι πως κάτι έπρεπε να γίνει και γρήγορα μάλιστα, μια και εμφανίζονται χτυπητές αδυναμίες ιδίως στην αμυντική λειτουργία που πρέπει να εξαφανιστούν. Σίγουρα ο πρόωρος αποκλεισμός από τη Βελέζ υπήρξε γεγονός που μας πλήγωσε όλους, ωστόσο η ΑΕΚ πρέπει να προχωρήσει και θα προχωρήσει. Και για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να δουλέψουν συνολικά σκληρά, να είναι ενωμένοι και να μην προβάλουν εγωισμοί μπροστά στο γενικό καλό. Τίποτα πάνω από την ομάδα».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Είναι νωρίς ακόμη για ασφαλείς προβλέψεις, όμως εννοείται ότι στην πορεία θα γίνει ακόμη πιο σκληρός και με πολλές αμφίρροπες αναμετρήσεις, ωστόσο στο τέλος του η ΑΕΚ μπορεί να το κατακτήσει, γι’ αυτό άλλωστε και γίνονται οι κινήσεις που βλέπουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ