Άρης – Εκτός και ο Σάκιτς για τη Λαμία

Άρης – Εκτός και ο Σάκιτς για τη Λαμία

Ο Αυστριακός αμυντικός είχε χάσει πολλές προπονήσεις, κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι, όπως και οι τιμωρημένοι Σάσα και Μπεναλουάν.

Χωρίς και τον Εμάνουελ Σάκις θα ταξιδέψει στην Λαμία η αποστολή του Άρη, ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης. Ο Αυστριακός αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όμως, κρίθηκε ανέτοιμος, καθώς είχε χάσει αρκετές προπονήσεις. Ακόμα, εκτός έμειναν και οι τιμωρημένοι Σάσα και Μπεναλουάν, που υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Αντίθετα, σημαντικές επιστροφές για τον Άκη Μάντζιο, αυτές των Φαμπιάνο, Γκάμα, Μπερτόλιο, Μανσίνι και Ιτούρμπε. Στους εκλεκτούς του Έλληνας τεχνικού συμπεριλήφθηκε και ο Καμαρά, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, καθώς και ο Ντουάρτε.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία (18/10), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας) για το αυριανό παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος» (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Denis Cesar De Matos, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Iturbe, Kamara, Fabiano Leismann, Brabec, Mancini, Ndiaye, Bertoglio, Jeggo, Matilla, Sundgren, Hajrovic, Lumor Agbenyenu, Ganea, Duarte, Δεληζήσης, Μάνος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ