Αναστασίου – «Δεν έχουμε ηρεμία ως ομάδα»

Αναστασίου – «Δεν έχουμε ηρεμία ως ομάδα»

Ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε μετά την ήττα από τον ΟΦΗ ότι ο Παναιτωλικός εκπέμπει φόβο στα εντός έδρας παιχνίδια του και πως χρειάζεται περισσότερη αυτοσυγκέντρωση.

Στο πνευματικό κομμάτι στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου αναφερόμενος στην ήττα του Παναιτωλικού από τον ΟΦΗ με 2-1 για την 6η αγωνιστική της Super League.

Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου τόνισε πως οι παίκτες του δεν έχουν ηρεμία, ενώ ξεκαθάρισε πως χρειάζεται περισσότερη αυτοσυγκέντρωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έχουμε ηρεμία γενικά σαν ομάδα και δεν μπορούμε να διαχειριστούμε κάποια πράγματα. Είναι πολύ δύσκολο, το κάνουμε μάλλον πολύ δύσκολο. Όταν ανεβαίνουν οι ταχύτητες δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις. Θέλουμε δουλειά ακόμη. Κάνουμε κάποιες στιγμές καλά πράγματα, αλλά πρέπει να έχουμε διάρκεια. Όταν έχουμε τη μπάλα πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι. Εντός έδρας ειδικά βγάζουμε ένα φόβο. Δεν ξέρω αυτό από που προέρχεται.

Πρέπει να αποβάλλουμε αυτό τον φόβο και να δείξουμε τις ικανότητές μας, γιατί έχουμε ικανότητες. Σίγουρα υπάρχει φάρμακο, σίγουρα δουλειά και περισσότερο αυτοσυγκέντρωση. Δώσαμε ένα χαζό πρώτο γκολ. Δεν υπήρχε επικίνδυνη κατάσταση και από το πουθενά ισοφαριστήκαμε και βάλαμε τον εαυτό μας κάτω από πίεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ