Εσίτι – «Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι συνέβη»

Εσίτι – «Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι συνέβη»

Ο Άντερσον Εσίτι μίλησε για το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ με τον Βόλο, αναφέροντας πως δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Ο ΠΑΟΚ είδε τον Βόλο να πραγματοποιεί μια μεγάλη επιστροφή και να μένει στο 4-4 με τους Θεσσαλούς, ένα αποτέλεσμα που ο Άντερσον Εσίτι δεν μπορεί να εξηγήσει.

Ο Αφρικανός μέσος τόνισε πως δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, ενώ ανέφερε ότι ήταν λογικό να χαλαρώσουν οι «ασπρόμαυροι» μετά το τέταρτο τέρμα που σημείωσαν.

Οι δηλώσεις του Άντερσον Εσίτι:

Για το αν έχει κάποια εξήγηση σχετικά με το αποτέλεσμα: «Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη εξήγηση γι’ αυτό, ήταν ένα τρελό παιχνίδι, είδαμε στα αποδυτήρια τα χάιλαϊτ και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι συνέβη, δεν υπάρχει εξήγηση για το πώς ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το αν υπήρξε εφησυχασμός μετά το τέταρτο γκολ: «Κάθε ομάδα που βάζει τέσσερα γκολ στον κόσμο είναι λογικό να χαλαρώσει, να δώσει χώρο στον αντίπαλο, εδώ όμως ο αντίπαλος δεν σκόραρε από εντυπωσιακές ενέργειες ή συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Τα γκολ ήρθαν από περίεργες φάσεις, μακρινές μπαλιές και σέντρες στην περιοχή, υπήρξε χαλάρωση της ομάδας και δώσαμε μέτρα στον αντίπαλο».

Για την απαιτητική βδομάδα και αν επηρεάσει αυτό στη συνέχεια: «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν κερδίσαμε αλλά σίγουρα δεν χάσαμε, δεν πρέπει να μας επηρεάσει για το υπόλοιπο της βδομάδας και της σεζόν, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο και μπορούμε να προσεγγίσουμε τα παιχνίδια με τελείως διαφορετική νοοτροπία πηγαίνοντας για το καλύτερο δυνατό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ