Ρότα – «Είναι ωραίο να σου δείχνουν εμπιστοσύνη»

Ρότα – «Είναι ωραίο να σου δείχνουν εμπιστοσύνη»

Ο Λάζαρος Ρότα στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο μίλησε για την εικόνα της ομάδας του, αλλά και για το ντεμπούτο του.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ατρομήτου και ο Λάζαρος Ρότα μετά το τέλος του αγώνα παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες αναφέρθηκε στην καλή εικόνα της ομάδα, αλλά και στην παρθενική του εμφάνιση με την φανέλα της Ένωσης.

Ακόμα τόνισε πως η ΑΕΚ είχε μια καλή γενική εικόνα μέσα στο γήπεδο και όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα βελτιώνεται συνεχώς και μετά την έλευση του Αργύρη Γιαννίκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λάζαρος Ρότα:

«Μας δούλεψε πολύ τακτική. Μείναμε στο πλάνο του. ήμασταν συγκεντρωμένοι, ήρθαν τα γκολ και είχαμε μία γενική καλή εικόνα. Από εβδομάδα και με τον καιρό θα βελτιωθούμε περισσότερο. Και από τους ακραίους, αλλά και γενικά ζητάει ο προπονητής να έχουμε κατοχή και να είναι με πλάνο η ομάδα. Μου αρέσει κι εμένα να βγαίνω ψηλά από δεξιά».

«Δεν ήμουν αγχωμένος. Είχα το δημιουργικό το άγχος. Είναι ωραίο να σου δείχνουν εμπιστοσύνη. Είμαι πολύ χαρούμενος. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και κοιτάμε μπροστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ