Γιατί ξενύχτησε ο Γιαννίκης μετά το ντεμπούτο του…

Γιατί ξενύχτησε ο Γιαννίκης μετά το ντεμπούτο του…

Ο Αργύρης Γιαννίκης ξενύχτησε μετά το 3-0 της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου βλέποντας ξανά το παιχνίδι με σκοπό να κάνει τις παρατηρήσεις του στους παίκτες.

Είναι δεδομένο πως ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης διακρίνεται για την εργατικότητα του και για την τελειομανία του και αυτό είχε φανεί και από την περίοδο που ήταν προπονητής στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Από τη στιγμή που ανέλαβε προπονητής βρισκόταν συνεχώς στο προπονητικό κέντρο με τους παίκτες προκειμένου να τους μεταδώσει την φιλοσοφία του και τα στοιχεία που θα ήθελε να δει από εκείνους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο και μετά τη Νίκη επί του Ατρομήτου με 3-0 ο 49χρονος τεχνικός δεν κοιμήθηκε ήσυχο στο ντεμπούτο του.

Μετά την λήξη του παιχνιδιού ο προπονητής της ΑΕΚ ξενύχτησε βλέποντας ξανά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο προκειμένου να διαπιστώσει τα λάθη της ομάδας του με σκοπό να κάνει τις απαραίτητες παρατηρήσεις στους παίκτες του ώστε να είναι πιο προσεκτικοί στο επόμενο παιχνίδι. Στην χθεσινή προπόνηση ο Γιαννίκης δεν αρκέστηκε απλά σε ομιλίες προς τους παίκτες αλλά τους επισήμανε τα λάθη τους δείχνοντας τους το βίντεο του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός εστίασε σε δύο τομείς αρχικά στο πρέσινγκ το οποίο είχε ζητήσει από τους παίκτες του αλλά δεν έγινε με τον τρόπο που θα ήθελε καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το δεύτερο ήταν οι πολλές δεύτερες μπάλες που χάθηκαν με αποτέλεσμα ο ατρόμητος να δημιουργεί προϋποθέσεις αντεπίθεσης.

Βεβαίως σε γενικές γραμμές ο Αργύρης Γιαννίκης έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του καθώς η Ένωση έχει αφομοιώσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αρκετά από τα στοιχεία που θα ήθελε ο προπονητής της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ