ΑΕΚ : Γνωστός ατζέντης πιέζει τον Γαλανόπουλο

ΑΕΚ : Γνωστός ατζέντης πιέζει τον Γαλανόπουλο

Ο Κώστας Γαλανόπουλος έχει βελτιώσει αισθητά την απόδοσή του, με ομάδες από το εξωτερικό να εξετάζουν την περίπτωσή του. Το γεγονός αυτό έχει κάνει τον μέσο της ΑΕΚ πόλο έλξης για γνωστό μάνατζερ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime, ο Πολ Κουτσολιάκος είναι αυτός που πιέζει τον Γαλανόπουλο προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του. Ο Κουτσουλιάκος […]

Ο Κώστας Γαλανόπουλος έχει βελτιώσει αισθητά την απόδοσή του, με ομάδες από το εξωτερικό να εξετάζουν την περίπτωσή του. Το γεγονός αυτό έχει κάνει τον μέσο της ΑΕΚ πόλο έλξης για γνωστό μάνατζερ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime, ο Πολ Κουτσολιάκος είναι αυτός που πιέζει τον Γαλανόπουλο προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του. Ο Κουτσουλιάκος είναι γνωστός για τις «άκρες» που έχει στην γερμανική αγορά και προσπαθεί να κάνει τον Έλληνα διεθνή χαφ της εθνικής Ελπίδων να αλλάξει ατζέντη.

Να αναφερθεί ότι ο Γαλανόπουλος τη φετινή σεζόν μετράει 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Ένωση, ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ