ΑΕΚ – Ετοιμάζονται και άλλες εκπλήξεις στην «Αγιά-Σοφιά»

ΑΕΚ – Ετοιμάζονται και άλλες εκπλήξεις στην «Αγιά-Σοφιά»

Στην ΑΕΚ μετά τις τοιχογραφίες στους πυλώνες της «Αγια-Σοφιάς» ετοιμάζουν κι άλλες εκπλήξεις για το νέο γήπεδο της ομάδας.

Η ΑΕΚ προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση στο νέο της γήπεδο, καθώς δημιουργήθηκαν τοιχογραφίες στην «Αγια-Σοφιά» οι τοιχογραφίες με τέσσερις σπουδαίες μορφές της ιστορίας της «Ένωσης».

Από εκεί και πέρα όμως η Ένωση δεν αναμένεται να σταματήσει εκεί τις εκπλήξεις στους οπαδούς της σχετικά με το νέο της γήπεδα το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, εκτός από τις τοιχογραφίες και τα κέρινα ομοιώματα που θα υπάρχουν στο μουσείο του συλλόγου, στην ΑΕΚ υπάρχει σκέψη για ακόμη μια κίνηση που θα έχει έντονο… άρωμα παρελθόντος αφού η ΑΕΚ θέλει να τιμήσει και τους μεγάλους γκλοτζήδες της ΑΕΚ με έξι κανόνια που θα είναι γύρω από το γήπεδο.

Πρόκειται για τους Νεστορίδη, Παπαϊωάννου, Μαύρο, Μπάγεβιτς, Δημητριάδη και Νικολαΐδη, των οποίων τα ονόματα και οι εικόνες θα είναι πάνω σε αυτά τα κανόνια, ενώ υπάρχει ακόμη μια σκέψη από πλευράς Ένωσης και Δημήτρη Μελισσανίδη για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ