Άρης – Ενσωματώθηκαν Σάσα και Μπεναλουάν

Άρης – Ενσωματώθηκαν Σάσα και Μπεναλουάν

Οι δυο ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά την απολογία τους και τέθηκαν στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Οι Σάσα και Μπεναλουάν ήταν τα νέα πρόσωπα στην προπόνηση του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μετά την απολογία τους, ενώπιον της διοίκησης της ΠΑΕ για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο είχαν περιέλθει, οι δυο ποδοσφαιριστές πήραν μέρος στο πρόγραμμα εκγύμνασης μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους και τέθηκαν στην διάθεση του Άκη Μάντζιου για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής με τον Παναιτωλικό (24/10, 16:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Στο πρόγραμμα, που περιελάμβανε βίντεο-ανάλυση (πριν την προπόνηση), ενεργοποίηση, ασκήσεις πρόληψης τραυματισμών, παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων, καθώς και παιχνίδι τακτικής, συμμετείχαν κανονικά οι Λούκας Σάσα και Γιόχαν Μπεναλουάν.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ