Παναθηναϊκός – Με Χατζηγιοβάνη και Διούδη στην Τρίπολη

Παναθηναϊκός – Με Χατζηγιοβάνη και Διούδη στην Τρίπολη

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στα πλάνα του Ιβαν Γιοβάνοβιτς ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης. Επιστροφή στην αποστολή και για τον Διούδη.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης(23/10,20.30) στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης προπονήθηκε κανονικά και έτσι θα δηλώσει το παρών στην αναμέτρηση με τους «Αρκάδες», ενώ και ο Σωκράτης Διούδης με την σειρά του γυμνάστηκε χωρίς προβλήματα δείχνοντας πως ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και έτσι συμπεριλήφθηκε και αυτός στην αποστολή.

Αντίθετα, ο Ραμόν Λούντκβιστ αν και προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς, έμεινε στην Αθήνα. Ο λόγος δεν είναι άλλος απ’ το γεγονός πως έχασε αρκετές προπονήσεις και δε θεωρείται σε καλό επίπεδο ετοιμότητας απ’ τον προπονητή.

Πέρα απ’ τους Χατζηγιοβάνη και Λούντκβιστ, στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψε και ο Αγιούμπ, ενώ ατομικά γυμνάστηκαν οι Μακέντα, Κουρμπέλης και Μπεκ.

Ακολούθως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Τρίπολης, στην οποία συμπεριέλαβε 22 ποδοσφαιριστές:

Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ