Βαρέλα – «Στο ποδόσφαιρο αν φοβάσαι χάνεις τα παιχνίδια»

Βαρέλα – «Στο ποδόσφαιρο αν φοβάσαι χάνεις τα παιχνίδια»

Ο Φερνάντο Βαρέλα θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση μετά την ισοπαλία με τον Βόλο και ότι πρέπει να συνεχίσει έτσι και την υπόλοιπη χρονιά.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα, σε δηλώσεις του χαρακτήρισε πολύ σημαντική την νίκη απέναντι στην Κοπεγχάγη.

Επιπλέον μίλησε και για την ισοπαλία με τον Βόλο την περασμένη αγωνιστική στην Τούμπα τονίζοντας πως η ομάδα του έβγαλε αντίδραση και ότι θα πρέπει να συνεχίσει έτσι και στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε στο PAOK TV ο Φερνάντο Βαρέλα: 

Για τη σημασία της νίκης σε ψυχολογικό και βαθμολογικό τομέα: «Είναι σημαντικό και για τα δύο. Μας βοηθάει και ψυχολογικά, αλλά μας δίνει και τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να τα καταφέρουμε μετά από ένα κακό δεύτερο ημίχρονο στο προηγούμενο παιχνίδι. Βγάλαμε αντίδραση, δείξαμε ποιοι είμαστε κι έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε μέσα στη σεζόν».

Για το αν φοβήθηκε όταν μείωσε η Κοπεγχάγη, μετά τα όσα έγιναν απέναντι στον Βόλο: «Όχι. Δεν υπάρχει φόβος. Στο ποδόσφαιρο αν φοβάσαι χάνεις τα παιχνίδια. Έπρεπε να έχουμε περισσότερη προσοχή, πράγμα που δεν κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι όταν δεχθήκαμε 4 γκολ, αλλά το κάναμε απέναντι στην Κοπεγχάγη. Είμαστε συμπαγείς, είχαμε συγκέντρωση κι αυτή τη νοοτροπία πρέπει να έχουμε σε όλη τη σεζόν».

Για το τι αλλάζει στην ομάδα: «Μας δίνει απλά τρεις βαθμούς και τα υπόλοιπα θα έρθουν στη συνέχεια. Δεν αλλάζει κάτι, έχουμε έναν συγκεκριμένο στόχο, ο οποίος δεν αλλάζει με μια ισοπαλία ή μια ήττα. Πρέπει να έχουμε πάντα την ίδια νοοτροπία. Τώρα έχουμε τη νοοτροπία του νικητή και με αυτή πρέπει να συνεχίσουμε, να πάμε παρακάτω, να πανηγυρίσουμε τη νίκη μέχρι να φτάσουμε στη Θεσσαλονίκη κι αύριο είναι μια άλλη ημέρα».

Για τις 200 συμμετοχές του με την φανέλα του ΠΑΟΚ και αν περίμενε να φτάσει αυτές: «Για να είμαι ειλικρινής όχι. Δεν περίμενα να έχω αυτή την καριέρα στον ΠΑΟΚ. Είναι απίστευτα όλα όσα έχω κάνει με τον σύλλογο κι αυτή τη φανέλα και φυσικά όλα όσα έχει κάνει ο σύλλογος για εμένα. Μαζί πετύχαμε πολλά κι αυτό με τα 200 παιχνίδια είναι απίθανο και είμαι πολύ χαρούμενος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ