«Θέλει Σπάγιτς ο ΠΑΟΚ» (vid)

«Θέλει Σπάγιτς ο ΠΑΟΚ» (vid)

Μεταγραφικό σενάριο από την Σερβία κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον στόπερ της Κράσνονταρ, Ούρος Σπάγιτς, ενόψει Ιανουαρίου.

Μπορεί να απέχουμε ακόμη αρκετά από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι ομάδες δεν ψάχνονται ήδη για την ενίσχυσή τους. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα από την Σερβία ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του στόπερ της Κράσνονταρ, Ούρος Σπάγιτς.

Ο 28χρονος αμυντικός ανήκει στη ρωσική ομάδα από το καλοκαίρι του 2018 όταν και αποκτήθηκε από την Φέγενορντ έναντι έξι εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιό του λήγει το 2023 και όπως αναφέρουν οι Σέρβοι δεν είναι σίγουρο αν ο Δικέφαλος θα κινηθεί για αγορά ή δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Κατά το παρελθόν ο Σπάγιτς έχει αγωνιστεί επίσης στις Σοπότ, Τουλούζ και Άντερλεχτ.

«Ο πρώην στόπερ του Ερυθρού Αστέρα έχει συμβόλαιο με την Κράσνονταρ μέχρι τον Ιούνιο του 2023, ωστόσο ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο. Το μοναδικό ερωτηματικό είναι το αν ο ΠΑΟΚ θα τον αγοράσει αμέσως ή θα τον δανειστεί από την Κράσνονταρ μέχρι το τέλος της σεζόν, έχοντας οψιόν αγοράς», αναφέρεται στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «informer».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ