Γκανέα – «Μου κόστισε που δεν ήμουν βασικός στην αρχή»

Γκανέα – «Μου κόστισε που δεν ήμουν βασικός στην αρχή»

O Κριστιάν Γκανέα μίλησε για το σημερινό ματς του Άρη με τον Παναιτωλικό (16:00) και την προσπάθειά του να εδραιωθεί ως βασικός.

Ο αμυντικός του Άρη Κριστιάν Γκανέα μίλησε στη Nova για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Κ. Βικελίδης (16:00) και την μάχη που ο ίδιος δίνει για να μονιμοποιηθεί στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Αναλτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τη Λαμία:

«Θέλαμε πολύ τους τρεις πόντους στη Λαμία. Παίξαμε καλά σε αυτό το παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη που πήραμε. Μια νίκη, που μας βοηθάει πολύ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που έχουμε μπροστά μας».

Σχετικά με το τι πρέπει να κάνει ο Άρης, που δεν έκανε στους εντός έδρας αγώνες με αντιπάλους τον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα ώστε να βρει γκολ απέναντι στον Παναιτωλικό:

«Σίγουρα στην έδρα μας είμαστε πιο δυνατοί. Για να καταφέρουμε να αλλάξουν τα λάθη που έγιναν στα προηγούμενα παιχνίδια θα πρέπει όλοι να δώσουμε το 100%, για να καταφέρουμε τη νίκη.

Ο ένας πρέπει να βοηθάει το άλλο, άσχετα σε ποια γραμμή αγωνίζεται ο καθένας. Οι αμυντικοί να βοηθούν τους επιθετικούς και οι επιθετικοί τους αμυντικούς, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος που παίζει ξανά βασικός, κάτι που δεν ίσχυσε στους δύο πρώτους αγώνες της τρέχουσας σεζόν, όταν βρέθηκε μεταξύ εξέδρας και πάγκου:

«Μου κόστισε πολύ που έμεινα εκτός και προσπάθησα πολύ για να φτάσω να μπω στην ομάδα ξανά. Ακολουθώ πιστά τις οδηγίες του προπονητή μου και προσπαθώ πολύ στις προπονήσεις για να μείνω σε αυτό το επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ