ΑΕΚ – Εκτός με Άρη ο Λιβάι, αγωνία με Άμραμπατ

ΑΕΚ – Εκτός με Άρη ο Λιβάι, αγωνία με Άμραμπατ

Τι έδειξαν οι εξετάσεις του Λιβάι Γκαρσία. Ποια τα δεδομένα με τον Νορντίν Αμραμπάτ.

Ευχάριστα και με τη… βούλα είναι τα νέα για τον Λιβάι Γκαρσία. Ο εξτρέμ της Ένωσης υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο φάνηκε πως… γλίτωσε τα χειρότερα.

Ο Λιβάι δεν έχει υποστεί κάκωση συνδέσμων αυχενικής μοίρας, ωστόσο ο τραυματισμός αυτός δεν θα τον αφήσει να δώσει το «παρών» στο μεγάλο παιχνίδι με τον Άρη την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, το οίδημα στην αυχενική μοίρα αναμένεται να τον αφήσει εκτός μέχρι και τα μέσα του Νοέμβρη, με τον ποδοσφαιριστή να στοχεύει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 21/11.

Από την άλλη, ο ούτε ο Νόρντιν Άμραμπατ δεν κατάφερε να προπονηθεί, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει μαζέψει υγρό στο σημείο που χτύπησε στον ώμο. Αύριο (26/10) αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική για να ξεκαθαρίσει το μέγεθος της ζημίας που έχει, με τη συμμετοχή του κόντρα στον Άρη να είναι σχεδόν απίθανη.

Τέλος, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Ντάρκο Γέβτιτς.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Βόλο ΝΠΣ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Ντάρκο Γέβτιτς γυμνάστηκε ατομικά, ενώ οι Γιώργος Θεοχάρης και Κώστας Γαλανόπουλος έκαναν θεραπεία.

Εκτός έμειναν οι Λιβάι και Αμραμπάτ που τραυματίστηκαν στον Βόλο. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Αύριο η ομάδα θα έχει ρεπό. Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη στις 11.00».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ