Επιστροφή στο Νέο Ρύσιο για τον Άρη – Εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του «Κλ. Βικελίδης» (pics)

Επιστροφή στο Νέο Ρύσιο για τον Άρη – Εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του «Κλ. Βικελίδης» (pics)

Από την Τρίτη (26/20) ο Άρης επιστρέφει στο προπονητικό του κέντρο το οποίο έχει καθαριστεί σε μεγάλο βαθμό ενώ παράλληλα ξεκινούν εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του «Κλ. Βικελίδης» ενόψει του χειμώνα.

Ρεπό είχαν την Δευτέρα (25/10) οι ποδοσφαιριστές του Άρη που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από την Τρίτη και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Κάτι που θα συμβεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Νέο Ρύσιο αφού οι εργασίες καθαρισμού έχουν προχωρήσει πολύ και οι βασικοί χώροι (αποδυτήρια και ντουζ) είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν και πάλι τους παίκτες.

Η ενημέρωση του Άρη:

«Μέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή, η επομένη του νικηφόρου αγώνα με τον Παναιτωλικό, για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο το απόγευμα. Η προπόνηση της Τρίτης (26/10) θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Α.Ε.Κ. (31/10, 19:30), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής».

Έκλεισε το Βικελίδης

Από εκεί και πέρα, εργασίες ξεκίνησαν στο «Κλ. Βικελίδης» και συγκεκριμένα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου ώστε να είναι έτοιμος ενόψει του δύσκολου χειμώνα. Έχει ήδη ξεκινήσει το ξήλωμα της θερμόφιλης ποικιλίας, έτσι ώστε να εγκατασταθεί η ψυχρόφιλη ποικιλία με σπορά. Πρόκειται για ειδικό σπόρο που προμηθεύτηκε η ΠΑΕ από την Ισπανία. Μετά τη σπορά ο αγωνιστικός χώρος θα σκεπαστεί εξολοκλήρου με ειδικά πανιά.

Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν έξι μέρες και με τη νέα αυτή ψυχρόφιλη ποικιλία θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική χρονιά, στο τέλος της οποίας θα γίνει και πάλι αντικατάσταση με θερμόφιλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χάρης Κατσαρός είναι ο γεωπόνος της ΠΑΕ Άρης που επιμελείται τις εργασίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ