Κατέθεσε την έφεση ο Παναθηναϊκός

Κατέθεσε την έφεση ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε σήμερα το πρωί την έφεση για την τιμωρία από τα επεισόδια με τον Ιωνικό.

O Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε από τη Superleague με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο για επεισόδια στην είσοδο της θύρας 14 πριν το παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Λίγες μέρες μετά το ματς και την τιμωρία του τριφυλλιού, είδε το φως της δημοσιότητας ένα αποκαλυπτικό βίντεο από το «iefimerida», που φαίνονται τα επεισόδια από τα οποία ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε από το πειθαρχικό όργανο της Superleague, μετά από δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.

Οι «πράσινοι» κατέθεσαν σήμερα το πρωί έφεση για την τιμωρία για τα επεισόδια με την ομάδα της Νίκαιας, αναφέροντας πως πρόκειται για μια άδικη απόφαση.

«Ο Παναθηναϊκός θεωρεί ιδιαιτέρως αυστηρή και άδικη την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της λίγκας και εξυπακούεται ότι πηγαίνουμε σε έφεση κατά της ποινής. Επί της ουσίας πρόκειται για έναν άκρως υπερβολικό και άδικο νόμο ο οποίος δένει τα χέρια των ομάδων ακόμη και σε εντελώς μεμονωμένα και μικρής έκτασης περιστατικά, όπως αυτό του περασμένου Σαββάτου» τόνιζαν μεταξύ άλλων από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός τη μέρα που επιβλήθηκε η ποινή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ