ΠΑΟΚ – Νοκ άουτ Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ

ΠΑΟΚ – Νοκ άουτ Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ

Συνεχίζονται τα προβλήματα για τον Λουτσέσκου, καθώς Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ πρόκειται να μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετές εβδομάδες.

Νέος πονοκέφαλος προέκυψε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς για τις επόμενες εβδομάδες δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα λόγω τραυματισμών.

Αμφότεροι τραυματίστηκαν στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Μετά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη και οι δύο ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος των τραυματισμών τους.

Πιο συγκεκριμένα ο Μιτρίτσα υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο δεξιό προσαγωγό και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε τέσσερις εβδομάδες περίπου. Από την άλλη πλευρά ο Σίντκλεϊ έχει θλάση στο δεξί οπίσθιο μηριαίο και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται μετά από τρεις εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως και οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ αναμένεται να απουσιάσουν από το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη για το Europa Conference League, αλλά και από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ