Ο Τάνκοβιτς μπαίνει ξανά στην εξίσωση

Ο Τάνκοβιτς μπαίνει ξανά στην εξίσωση

Στα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη για το ματς με τον Άρη βρίσκεται ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Η ΑΕΚ μετά και τη νίκη επί του Βόλου απέκτησε για τα καλά ψυχολογία. Οι Κιτρινόμαυροι συνέχισαν με επιτυχία τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και θέλουν να πατήσουν για τα καλά το γκάζι. Για να το κάνουν αυτό θα πρέπει να επιβληθούν και του Άρη, στο ματς που έρχεται. Ένα ματς δύσκολο και απαιτητικό.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι σε εξαιρετική κατάσταση, προέρχεται από μια μεγάλη και εντυπωσιακή νίκη και έρχεται στο ΟΑΚΑ για αποτέλεσμα. Από την άλλη η ΑΕΚ θέλει τη νίκη για να μείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή ή ακόμα και να περάσει πρώτη, σε περίπτωση που γκελάρει ο Ολυμπιακός.

Η Ένωση καλείται μεταξύ άλλων να ξεπεράσει και δύο σημαντικές απώλειες. Δύο απουσίες που αφορούν μάλιστα στην ίδια θέση. Γκαρσία και Άμραμπατ έχουν τεθεί νοκ άουτ και η θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης είναι κενή. Θυμίζουμε πως εκτός είναι από την προηγούμενη εβδομάδα και ο Ντάρκο Γέβτιτς, που κατά συνθήκη θα μπορούσε να μετατοπιστεί εκεί.

Έτσι, όλα δείχνουν πως ο Αργύρης Γιαννίκης θα βγάλει από τη ναφθαλίνη τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ο Σουηδός μέσος έχει χάσει τη θέση του στο rotation, ενώ δεν έχει παίξει λεπτό επί Γιαννίκη. Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί όμως όχι μόνο τον βάζουν ξανά στην εξίσωση, αλλά τον καθιστούν και φαβορί για το βασικό σχήμα.

Ο Τάνκοβιτς είναι η πρώτη επιλογή για δεξιά, με τον Τσούμπερ να παραμένει αριστερά και τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο. Στο μυαλό του Γιαννίκη υπάρχει και ένα πλάνο με τον Μάνταλο αριστερά, τον Τσούμπερ αριστερά και ένα τρίτο χαφ δίπλα στους Σιμόες, Σιμάνσκι, όμως το πρώτο σενάριο μοιάζει το επικρατέστερο. Μέσα στις δύο επόμενες προπονήσεις που ακολουθούν αναμένεται να γίνουν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, σχετικά με τις σκέψεις του Έλληνα τεχνικού για το σχήμα και την ενδεκάδα του αγώνα της Κυριακής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ