Ολυμπιακός – Αυτούς ετοιμάζει ο Μαρτίνς για το 4Χ4 στο Αγρίνιο

Ολυμπιακός – Αυτούς ετοιμάζει ο Μαρτίνς για το 4Χ4 στο Αγρίνιο

«Φρεσκάρει» την ενδεκάδα ο Πέδρο Μαρτίνς στο Σαββατιάτικο ματς με τον Παναιτωλικό. Ποιοι έχουν ελπίδες για να ξεκινήσουν, τι γίνεται με τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο στόχος επετεύχθη με τον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός μετράει πλέον αντίστροφα για την «διαβολοβδομάδα» που έρχεται πριν τη νέα διακοπή λόγω εθνικών ομάδων. Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει την ομάδα για το δύσκολο Σαββατιάτικο ματς στο Αγρίνιο έχοντας στο μυαλό του το «φρεσκάρισμα» της ενδεκάδας δίνοντας ευκαιρίες σε παίκτες που ναι μεν βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» αλλά έως τώρα δεν έχουν μπει για τα καλά στα βαθιά.

Όπως ο Κούντε που μπορεί να είναι ψηλά σε συμμετοχές, όμως με ελάχιστα αναλογικά λεπτά συμμετοχών καθώς έχει… ξεχάσει τι σημαίνει βασική ενδεκάδα. Ο Καμερουνέζος μέσος πάντως θεωρείται φαβορί για μια θέση στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο όπως και ο Ουσεινού Μπα στη λογική πως χρειάζεται να πάρει ρυθμό για την δεδομένη συμμετοχή του με την Αιντραχτ την επόμενη Πέμπτη στο Καραϊσκάκη στη θέση του τιμωρημένου Σισέ.

Ο Μπα έχει να αγωνιστεί από το ματς στην Πόλη όπου μάλιστα έπαιξε ως δεξί μπακ ενώ γενικότερα οι συμμετοχές του ως βασικός βρίσκονται στα καλοκαιρινά παιχνίδια. Θέση στην ενδεκάδα επίσης δείχνει να διεκδικεί και ο Καρμπόβνικ που μετά τα τρία σερί ματς που έκανε στο βασικό σχήμα έμεινε στα… πιτς. Ο Μαρτίνς θέλει να δώσει ανάσες στον Ρέαμπτσιουκ που… έχει ξεχάσει από πότε δεν έχει βρεθεί στο βασικό σχήμα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Μαρτίνς δεν πρόκειται να αλλάξει και όλη την 11αδα καθώς θεωρεί τον Παναιτωλικό έναν δυνατό και δύσκολο αντίπαλο όμως θέλει να ανοίξει το ροτέισον πριν και από το ματς με την Αιντραχτ (και τον Ιωνικό που ακολουθεί) για αυτό και αναμένουμε 3-4 αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Με τον Ολυμπιακό να θέλει να κάνει το 4Χ4 εκτός έδρας μετά τις νίκες σε Λαμία, Τρίπολη και Γιάννενα.

Όσον αφορά τον Γκάρι Ροντρίγκες ο Μαρτίνς θα πάρει την τελική του απόφαση την τελευταία στιγμή καθώς θέλει να είναι σίγουρος για τον βαθμό ετοιμότητάς του.

Ο Ροντρίγκες γλίτωσε την θλάση και προπονείται συντηρητικά για προληπτικούς λόγους με στόχο να είναι διαθέσιμος για το Αγρίνιο. Έτσι και αλλιώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Όσον αφορά την επίθεση ο Μαρτίνς σκέφτεται μήπως επαναφέρει τον Τικίνιο στο αρχικό σχήμα ενώ το πιθανότερο είναι πως ο Αγκιμπού Καμαρά θα συνεχίσει να «γράφει» το σερί του ως βασικός με τον Μαρτίνς άλλωστε να τον θεωρεί απαραίτητο για το μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ