Γρήγορο τέμπο στην Προύσα

Γρήγορο τέμπο στην Προύσα

Με εντός έδρας ήττες έκαναν πρεμιέρα αμφότερες στον 1ο όμιλο της League A, οι Τούρκοι έχασαν από τη Γαλλία (0-1) στην Ιζμίτ και οι Ιταλοί έχασαν από το Βέλγιο (0-2) στο Ολίμπικο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Η μίνι άδεια τελείωσε κι επιστρέφουμε στην στοιχηματική δράση με τη 2η αγωνιστική του Nations League.

Τουρκία – Ιταλία

Με εντός έδρας ήττες έκαναν πρεμιέρα αμφότερες στον 1ο όμιλο της League A, οι Τούρκοι έχασαν από τη Γαλλία (0-1) στην Ιζμίτ και οι Ιταλοί έχασαν από το Βέλγιο (0-2) στο Ολίμπικο. Κοινός παρονομαστής των σαββατιάτικων αποτυχιών οι χαμένες ευκαιριες τους, η Τουρκία ξόδεψε 1.21 xGoals και η Ιταλία έφτασε στο 1.70 xG.

Φύση αλέγρα η ομάδα του Μοντέλα, με μπόλικο ταλέντο μπροστά κι ασυνέπεια στα μετόπισθεν, θα θελήσει να ρεφάρει και πιθανώς να συμπαρασύρει την “σκουάντρα ατζούρα” σε ένα γρήγορο τέμπο. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 | Τουρκία – Ιταλία  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.00)

Πηγή: Bethome.gr

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ