Παναθηναϊκός – Στρέφει την προσοχή του στον ΟΦΗ

Παναθηναϊκός – Στρέφει την προσοχή του στον ΟΦΗ

O Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του Ατρομήτου, παίρνοντας της πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου και τώρα στρέφει την προσοχή του στο ματς με τον ΟΦΗ.

Ικανοποίηση επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά την χθεσινή νίκη επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, που αποτέλεσε και το πρώτο διπλό της ομάδας μετά από 8,5 μήνες.

Πλέον, οι «πράσινοι» αφήνουν πίσω το παιχνίδι του Κυπέλλου και στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα, στην Λεωφόρο. Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός σε αυτό το παιχνίδι θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του, αφού δικαιώθηκε μετά την εκδίκαση της έφεσης και αφαιρέθηκε η ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, που του είχε επιβληθεί.

Το «τριφύλλι» από σήμερα μπαίνει σε διαδικασία προετοιμασίας για το παιχνίδι με τους Κρητικούς, έχοντας στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα στο πρωτάθλημα από τον Αστέρα Τρίπολης το περασμένο Σάββατο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο αγωνιστικό πρόβλημα. Μπορεί ο Χουάνκαρ αποχώρησε από το χθεσινό παιχνίδι με ενοχλήσεις στη γάμπα, όμως προς το παρόν δεν φαίνεται για κάτι ανησυχητικό. Ωστόσο, η κατάσταση του θα εκτιμηθεί καλύτερα σήμερα από τους γιατρούς της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ