Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ούτε τα προσχήματα...
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ – Προχωρά ο φωτισμός της «Αγια-Σοφιάς»

Η ΑΕΚ βλέπει όλο και περισσότερες εκκρεμότητες να κλείνουν αναφορικά με την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς», μετά και το τέλος της εμπλοκής στο ζήτημα της ηλεκτροδότησης.

ΑΕΚ – Προχωρά ο φωτισμός της «Αγια-Σοφιάς» | to10.gr

Η ΑΕΚ λύνει τα ζητήματα που τρέχουν σχετικά με την ολοκλήρωση της κατασκευής στο νέο της σπίτι, την «Αγια-Σοφιά OPAP Arena».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά από την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των πυλώνων και του Δικέφαλου Αετού, υπάρχουν εξελίξεις στο μέτωπο της ηλεκτροδότησης του έργου. Προκειμένου να αρχίσουν οι εργασίες σε αυτό το κομμάτι, έπρεπε πρώτα να ολοκληρωθούν οι σχετικοί διαγωνισμοί, πράγμα το οποίο και συνέβη.

Πλέον η Cosmote και η Neurosoft που έχουν αναλάβει από κοινού το θέμα και μπορούν να ξεκινήσει η διαδικασία ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, αφού το ποσό που απαιτείται είναι ήδη διαθέσιμο. Όσον αφορά τον φωτισμό του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου θα ακολουθεί τις εξελίξεις στον κλάδο χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και οι προβολείς θα βρίσκονται στο κάτω μέρος του στεγάστρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυνατότητες που θα προσφέρει το σύστημα φωτισμού, θα αξιοποιούνται και σε άλλες εκδηλώσεις που θα μπορεί να φιλοξενήσει το γήπεδο, πέρα από τα ματς της ΑΕΚ.

Πέρα από τον εσωτερικό φωτισμό του γηπέδου, οι άνθρωποι της «Ένωσης» ενδιαφέρθηκαν και για την όψη του από μακριά, ιδίως τις βραδινές ώρες. Αναμένεται λοιπόν να χρησιμοποιηθεί ειδική τεχνολογία, παρόμοια με αυτή που υπάρχει στο γήπεδο της Μπάγερν Μονάχου, την «Alianz Arena», με το στέγαστρο να αλλάζει χρώμα και στην περίπτωση της ΑΕΚ να φαίνεται κίτρινο μετά τη δύση του ηλίου.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από