Σίτο – «Να πάμε στα Γιάννενα και να πάρουμε τους τρείς βαθμούς»

Σίτο – «Να πάμε στα Γιάννενα και να πάρουμε τους τρείς βαθμούς»

Ο Σίτο παρέλαβε το βραβείο του MVP για το ματς του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό, και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο προσεχές ματς με τον ΠΑΣ.

O Σίτο αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον 24χρονο Ισπανό στις δηλώσεις του να εμφανίζεται χαρούμενος.

Για το Bραβείο: «Ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό το βραβείο, είναι πολύ σημαντικό για εμένα και είναι σημαντικό που ήρθε στην πρώτη νίκη που κάναμε στην έδρα μας, με τον Παναθηναϊκό. Ένα παιχνίδι το οποίο ήταν αρκετά δύσκολο αλλά θέλαμε να πάρουμε πολύ τους τρεις βαθμούς και καταφέραμε και τους πήραμε».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είμαστε αρκετά ήρεμοι. Όχι μόνο γιατί προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά γιατί πραγματικά νιώθουμε ότι κάνουμε καλή δουλειά, προπονούμαστε πολύ καλά. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι από την πρώτη αγωνιστική, παρά τα αποτελέσματα που δεν ήρθαν. Τώρα που έχουν έρθει, είμαστε πιο ήρεμοι και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάμε στα Γιάννενα, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ