Εκτός τόπου και χρόνου ο Μελίσσας – «Εγώ βρήκα πρώτος την μπάλα» (vid)

Εκτός τόπου και χρόνου ο Μελίσσας – «Εγώ βρήκα πρώτος την μπάλα» (vid)

Σε άλλη φάση μάλλον θα αναφέρεται ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού και όχι σε αυτή του πέναλτι.

Απίστευτες δηλώσεις από τον Νίκο Μελίσσα στην κάμερα του Cosmote TV μετά το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό. Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Αγρινίου αναφέρθηκε στη φάση που έκανε πέναλτι στον Βαλμπουενά τον οποίο γκρέμισε ξεκάθαρα στην έξοδο που επιχείρησε, αλλά εκείνος υποστήριξε πως πρώτα βρήκε μπάλα! Κι όμως…

Όσα είπε ο Μελίσσας:

«Όλα τα παιδιά δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Είμαι χαρούμενος που έχω τέτοιους συμπαίκτες. Όλα τα παιδιά μείνανε στο πλάνο, βγάλαν αυτά που θέλαμε μέσα στο γήπεδο, αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα μετράει.»

Για τη φάση του πέναλτι:

«Δυστυχώς δεν έχω δει τη φάση για να σας πω τι έχει γίνει. Δεν θυμάμαι και πάρα πολλά. Θυμάμαι έκανα μία έξοδο και μετά μία σύγκρουση. Θεωρώ πως πρώτος εγώ έχω ακουμπήσει τη μπάλα, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να δώ το βίντεο για να είμαι σίγουρος.

Έμεινα κάποια λεπτά κάτω, έχασα τις αισθήσεις μου, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα το κρίνει αυτή η φάση. Το σκορ ήταν 1-1 τότε. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε στο τέλος με κάποιες μπαλιές, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Αυτή η εικόνα και αυτό το παράδειγμα πρέπει να είναι ο δρόμος που θα ακολουθήσουμε. Να παίζουμε όλοι στο 100% των δυνατοτήτων μας και από εδώ και πέρα να παίρνουμε περισσότερα αποτελέσματα. Πάντα όταν ξέρεις πως τα έχεις δώσει όλα στον αγώνα και έχεις ματώσει στην κυριολεξία, είσαι περήφανος για τον εαυτό σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ