Ολυμπιακός – «Τρέχει» για Άιντραχτ ο Μπουχαλάκης

Ολυμπιακός – «Τρέχει» για Άιντραχτ ο Μπουχαλάκης

Αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με την Άιντραχτ θα κάνει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να προλάβει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ στο Καραϊσκάκη, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Έλληνας διεθνής μπορεί να έχει ανεβάσει ρυθμούς, όμως αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως μπορεί να είναι έτοιμος για το ματς με τη γερμανική ομάδα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό διότι ενδέχεται να κρίνει την πρωτιά στον όμιλο.

Γι’ αυτό ο Πορτογάλος… σπάει το κεφάλι του, εξετάζοντας τις εναλλακτικές, καθώς θέλει να τερματίσει η ομάδα του στην πρώτη θέση του ομίλου τους, ώστε να προκριθεί απευθείας στους «16» και να αποφύγει τα μπαράζ.

Μετά και από τη χθεσινή νίκη στο Αγρίνιο, οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τους «αετούς», οι οποίοι χθες ήρθαν ισόπαλη 1-1 με τη Λειψία και σε δέκα ματς στην Bundesliga μετρούν μόλις μια νίκη (κόντρα στην Μπάγερν), έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες και βρίσκονται τριες βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει φυσικά τον Παπ Αμπού Σισέ για το παιχνίδι με την Αίντραχτ διότι είναι τιμωρημένος και γι’ αυτό χθες αγωνίστηκε ο Μπα, προκειμένου να αποκτήσει ρυθμό και να είναι 100% έτοιμος.

Όσον αφορά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Γιάν Εμβιλά, που δέχτηκαν κάποια χτυπήματα στο Αγρίνιο, δεν φαίνεται να έχει κάτι ανησυχητικό κανένας από τους δύο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ