«Επανέρχεται για Καγκάβα η Σερέζο Οσάκα»

«Επανέρχεται για Καγκάβα η Σερέζο Οσάκα»

Οι Ιάπωνες ισχυρίζονται πως η Σερέζο Οσάκα είναι αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Σίντζι Καγκάβα.

Ακόμη μια προσπάθεια φαίνεται να είναι έτοιμη να καταβάλλει η Σερέζο Οσάκα για την απόκτηση του Σίντζι Καγκάβα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιαπωνία.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του ιαπωνικού Yahoo για τον 32χρονο μέσο του ΠΑΟΚ:

«Αποκαλύφθηκε ότι η Σερέζο Οσάκα θα έχει νέα επαφή με τον Σίντζι Καγκάβα για να επιστρέψει τον χειμώνα στην Ιαπωνία. Ο Καγκάβα ταλαιπωρείται από μυϊκούς τραυματισμούς και το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ λήγει το καλοκαίρι, αλλά (η Οσάκα) δείχνει διατεθειμένη να πληρώσει για να επιστρέψει στην πατρίδα ο θρύλος του ιαπωνικού ποδοσφαίρου.

Είχε κάνει ξανά πρόταση, πριν από ένα χρόνο, αλλά τότε (ο παίκτης) είχε αποφασίσει να μείνει στην Ευρώπη. Αν επιστρέψει, θα είναι η πρώτη φορά εδώ και 11,5 χρόνια (από τον Ιούνιο του 2010) που θα επιστρέψει στην Ιαπωνία. Ο Καγκάβα δεν έχει παίξει σε κανένα ματς από τις 12 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, τοπικά Μέσα αναφέρουν ότι είναι εκτός πλάνων, αλλά ο Καγκάβα (σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα) δεν είναι σε θέση να παίξει λόγω τραυματισμού στο πόδι). Ο Σίντζι Καγκάβα, ο οποίος θα κλείσει τα 33 τον Μάρτιο του επόμενου έτους, αποτελεί… αδυναμία της Σερέζο Οσάκα, η οποία θέλει να γίνει ξανά η μεγαλύτερη δύναμη στο ασιατικό ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ