Μονεμβασιώτης – «Αν ο Κλάτενμπεργκ δεν μπορεί τότε να πάει σπίτι του»

Μονεμβασιώτης – «Αν ο Κλάτενμπεργκ δεν μπορεί τότε να πάει σπίτι του»

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης μίλησε για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και τόνισε πως «αν δεν μπορεί, τότε να πάει σπίτι του»

Για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ μίλησε ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αν δεν μπορεί, τότε να πάει σπίτι του». Ο Μονεμβασιώτης μίλησε με αφορμή τα πέναλτι στην Τούμπα υπέρ του ΠΑΟΚ, αλλά και τη γενικότερη μεταχείριση που δέχεται ο Απόλλωνας από τους ρέφερι στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης μιλώντας στην ΕΡΤ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα, ήταν καλύτερος στον αγώνα αλλά εμείς είμαστε εξαιρετικά εκνευρισμένοι, πολύ εκνευρισμένοι και ελπίζουμε πως η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) διαιτησία του κυρίου Κουτσιαύτη θα είναι η τελευταία. Στέλνουμε μήνυμα στον κύριο Κλάτενμπεργκ, αν δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα, να πάει σπίτι του», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Αν πάλι είναι στην Ελλάδα και θέλει να λύσει τα προβλήματα, τότε οι Κουτσιαύτηδες δεν μπορούν να παίζουν. Δείτε το βίντεο, δείτε σε πόσα γκολ έχει συμμετοχή ο κύριος Κουτσιαύτης, δείτε τα πέναλτι, δείτε το πέναλτι που δεν έδωσε στον Απόλλωνα και θα βγάλετε συμπέρασμα. Δεν μπορούμε να έχουμε διαιτητές στην Α’ Εθνική σαν τον Κουτσιαύτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ