Φοβερές καταγγελίες Αρη – «Ντου» Μελισσανίδη στο ημίχρονο με «φουσκωτούς» – Ετοιμάζουν μηνύσεις οι Κίτρινοι

Φοβερές καταγγελίες Αρη – «Ντου» Μελισσανίδη στο ημίχρονο με «φουσκωτούς» – Ετοιμάζουν μηνύσεις οι Κίτρινοι

Απίστευτα περιστατικά βίας και απειλών από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και «συνοδούς» του στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ καταγγέλλει επίσημα ο Αρης. «Ντου» στον Νιαρχάκο.

Σε ροντέο εξελίσσεται το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αρη. Οι Κίτρινοι καταγγέλλουν επίσημα επίθεση και απειλές από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και «φουσκωτούς» στο ημίχρονο του αγώνα με την Ενωση.

Συγκριμένα, οι Θεσσαλονικείς αναφέρουν πως ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης, αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο του αγώνα στο ΟΑΚΑ, κατέβηκε στα αποδυτήρια του σταδίου και μαζί με τη συνοδεία του, προπηλάκισαν τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρη Νιαρχάκο και επιδόθηκαν επιθετική συμπεριφορά.

Οπως καταγγέλλουν οι Κίτρινοι, ο Μελισσανίδης φέρεται να έπιασε από τη γραβάτα τον παράγοντα του Αρη και μαζί με τους (8 των αριθμό) συνοδούς του εμφανίζονται να έβρισαν και να απείλησαν τον ίδιο και τα μέλη της αποστολής.

Η καταγγελία του Αρη έγινε επίσημα και όπως υποστηρίζουν οι Θεσσαλονικείς, θα προχωρήσουν άμεσα σε υποβολή μηνύσεων, προφανώς εναντίον του  Δημήτρη Μελισσανίδη και των συνοδών του, αλλά και κάθε υπεύθυνου για το περιστατικό.

Και όλα αυτά σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι άνθρωποι του Αρη έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία, καθώς κατηγορούν τον διαιτητή Διαμαντόπουλο πως δεν απέβαλε τον Ρότα, όπως έπρεπε, αλλά και ότι έδωσε ένα πέναλτι-εφεύρεση στον Μάνταλο, με το οποίο η ΑΕΚ έκανε το 2-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ