Σιμόες – «Μπορεί ο κόσμος να περιμένει κάτι παραπάνω»

Σιμόες – «Μπορεί ο κόσμος να περιμένει κάτι παραπάνω»

Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ, μένοντας στην παρουσία του κόσμου και τονίζοντας πως η Ένωση μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω.

Η ΑΕΚ νίκησε τον Άρη με σκορ 2-1 και ο Αντρέ Σιμόες εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος στις δηλώσεις του μετά το ματς για την επικράτηση της Ένωσης.

Ο Πορτογάλος μέσος τόνισε πως ο κόσμος έκανε εξαιρετική δουλειά, δίνοντας ώθηση στην ομάδα, ενώ επισήμανε ότι οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Οι δηλώσεις του Αντρέ Σιμόες:

«Γνωρίζαμε ότι ο Αρης είναι δυνατός αντίπαλος. Ειχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Ο κόσμος δημιούργησε καταπληκτική ατμόσφαιρα. Μας έδωσε ώθηση.

Πετύχαμε δυο γκολ στο ημίχρονο και μετά την αποβολή έπρεπε οι γραμμές μας να ήταν πιο κοντά. Ο κόσμος δημιούργησε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα και τον ευχαριστούμε. Ήταν μία καταπληκτική και απολαυστική νίκη».

Αν αυτές οι νίκες είναι πρωταθλητισμού κι αν βλέπει τη διαφορά με την περσινή ΑΕΚ: «Δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να συγκρίνω την περσινή ομάδα με τη φετινή. Εχουν αλλάξει πολλά. Το ρόστερ έχει διαφορετικές προσωπικότητες. Ολοι γνώριζαν ότι έπρεπε να τρέξουν πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τον προπονητή και τον πρόεδρο. Μπορεί να περιμένει ο κόσμος κάτι παραπάνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ