H απάντηση της ΑΕΚ – «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»

H απάντηση της ΑΕΚ – «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»

Η Ενωση απάντησε στις καταγγελίες του Αρη - «Ο Μελισσανίδης απείλησε τον Καρυπίδη: Θα σε βάλω σε αναπηρικό καροτσάκι», είχαν αναφέρει οι Θεσσαλονικείς.

Στις πολύ σοβαρές καταγγελίες που έκανε ο Αρης, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ (2-1), απάντησε αργά το βράδυ της Κυριακής η ΑΕΚ.

Οι Θεσσαλονικείς, όπως διαβάσατε νωρίτερα από to10.gr, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν υποστήριξαν ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Θεόδωρος Καρυπίδης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο δεύτερος του είπε: «Θα σε βάλω σε αναπηρικό καροτσάκι».

Αργά το βράδυ της Κυριακής η ΑΕΚ απάντησε στις καταγγελίες του Αρη, με την Ενωση να δίνει ραντεβού με τους Θεσσαλονικείς στα δικαστήρια.

«Εμείς δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια, θα τα πούμε στα δικαστήρια», ανέφεραν αρχικά για τις καταγγελίες του Αρη οι Κιτρινόμαυροι και συνέχισαν: «έκαναν μπάχαλο το ματς και μιλάνε κιόλας».

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ επίσης έκαναν λόγο για υβριστική επίθεση από τον Νιαρχάκο και τον βοηθό του Μάντζιου, ενώ επισημαίνουν ότι ο προπονητής του Αρη επιτέθηκε φραστικά στον τέταρτο διαιτητή, Καραντώνη, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αρης:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καταγγέλλει ότι μετά το τέλος του αγώνα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, ο δεύτερος απείλησε τον πρόεδρο του ΑΡΗ λέγοντάς του ότι «θα σε βάλω σε αναπηρικό καροτσάκι» μαζί με άλλες απειλές πεζοδρομιακού ύφους!

Τις ίδιες απειλές εκτόξευσε και κατά του Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Δημήτρη Νιαρχάκου. Εννοείται πως η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες νομικές ενέργειες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που οραματίζονται οι εξυγιαντές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ