Απίστευτη καταγγελία της ΠΑΕ Άρης: «Ο Μελισσανίδης απείλησε τον Καρυπίδη: Θα σε βάλω σε αναπηρικό καροτσάκι»

Απίστευτη καταγγελία της ΠΑΕ Άρης: «Ο Μελισσανίδης απείλησε τον Καρυπίδη: Θα σε βάλω σε αναπηρικό καροτσάκι»

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ με ανακοίνωση της ξεκαθάρισε ότι θα κινηθεί νομικά σε βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε η ΠΑΕ Άρης.

Με επίσημη ανακοίνωση τους οι κιτρινόμαυροι κατήγγειλαν ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μετά το τέλος του αγώνα ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ τον απείλησε, λέγοντας του μεταξύ άλλων: «Θα σε βάλω σε αναπηρικό καροτσάκι».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο ημίχρονο του παιχνιδιού ο Αρης είχε καταγγείλει επίθεση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Νιαρχάκο.

Οι Κιτρινόμαυροι στην ανακοίνωσή τους ξεκαθαρίζουν ότι θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά του ισχυρού άνδρα της Ενωσης, ενώ μεταξύ άλλων τονίζουν με νόημα: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που οραματίζονται οι εξυγιαντές».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καταγγέλλει ότι μετά το τέλος του αγώνα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, ο δεύτερος απείλησε τον πρόεδρο του ΑΡΗ λέγοντας του ότι «θα σε βάλω σε αναπηρικό καροτσάκι» μαζί με άλλες απειλές πεζοδρομιακού ύφους!

Τις ίδιες απειλές εκτόξευσε και κατά του Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Δημήτρη Νιαρχάκου.

Εννοείται πως η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες νομικές ενέργειες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που οραματίζονται οι εξυγιαντές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ