Μονεμβασιώτης – «Θα προβάλουμε στιγμιότυπα σε Αγγλία και UEFA, για να δουν την… καλή δουλειά του Κλάτενμπεργκ»

Μονεμβασιώτης – «Θα προβάλουμε στιγμιότυπα σε Αγγλία και UEFA, για να δουν την… καλή δουλειά του Κλάτενμπεργκ»

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης μίλησε για την κακή μεταχείριση που δέχεται ο Απόλλωνας από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και αναφέρθηκε στις ενέργειες που θα κάνει κατά του Άγγλου αρχιδιαιτητή.

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και τον τρόπο που διοικεί την ΚΕΔ, αλλά και τη δεδομένη επιθυμία του να ευνοήσει τις μεγάλες ομάδες.

Ακόμα, ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Σμύρνης προανήγγειλε μια σειρά από ενέργειες εναντίον του Άγλλου αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, τον οποίο σκοπεύει να διαπομπεύσει ακόμη και στην πατρίδα του αλλά και στην UEFA παρουσιάζοντας τα λάθη του στην ελληνική διαιτησία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6:

Για τα παράπονα για τη διαιτησία στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Το Σάββατο ήμασταν εκτός εαυτού, κάναμε κάποιες δηλώσεις και βγάλαμε μια ανακοίνωση για την κακή απόδοση του διαιτητή και του VAR. Ήμασταν οι πρώτοι που στηρίξαμε τον κ. Κλάτενμπεργκ, δεχτήκαμε πιέσεις και απειλές από πολλές πλευρές, μέχρι και στο επίπεδο της επιχείρησής μας. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα, δικαιούτο να κερδίσει, αλλά θα μπορούσε το παιχνίδι να λήξει με ένα φυσιολογικό σκορ ή ακόμη και να λήξει 1-1.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί οι κύριοι αυτοί, ο διαιτητής Κουτσιαύτης και ο Ευαγγέλου στο VAR, είχαν συμμετοχή στα τρία από τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε η ομάδα μας. Είδαμε δύο ανύπαρκτα πέναλτι, τα οποία οι τηλεκριτικοί τα κρίνουν ανάλογα με το πού δουλεύουν. Θα δείτε μια υποψία πέναλτι υπέρ μας, που προ ημερών οι ίδιοι κύριοι έλεγαν πως είναι πέναλτι. Στο τρίτο γκολ υπάρχει επιθετικό φάουλ που δίνεται αντί για επιθετικό φάουλ αμυντικό κι από αυτό έρχεται το γκολ. Μπροστά στα μάτια του βοηθού δεν έδιναν ούτε κόρνερ».

Για τις ευθύνες του Μαρκ Κλάτενμπεργκ: «Εμείς στους διαιτητές καταλογίζουμε ευθύνη γιατί είναι πρόθυμοι να υποστηρίξουν τη μεγάλη ομάδα. Αυτό δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό. Δεν σχεδιάζουμε να συναντήσουμε καθόλου τον κ. Κλάτενμπεργκ, γιατί δεν θέλουμε να κάνουμε δημόσιες σχέσεις. Καταλάβαμε πως σκοπός του είναι να μην υπάρχουν φωνές εναντίον του από τους μεγάλους.

Το δόγμα Κλάτενμπεργκ που περνά στους Έλληνες διαιτητές είναι πως δεν θέλει γκρίνια και φωνές από τις μεγάλες ομάδες. Ασχολείται με το μισό πρωτάθλημα! Είναι ένας έξυπνος διαιτητής, αλλά είναι κακός μάνατζερ, δεν φροντίζει το προϊόν να πάει λίγο πιο πάνω. Είναι στον δεύτερο χρόνο και δεν υπάρχει ανοχή.

Αν δείχνει ότι τον ενδιαφέρει να κάθεται η σκόνη χαμηλά, να πάει σπίτι του. Μπορεί να φέρνει αντί για δύο ξένους διαιτητές κάθε εβδομάδα, να φέρνει επτά. Να σφυρίζονται όλα τα ματς από ξένους. Κάποιοι Έλληνες μαθαίνουν στην πλάτη μας, κάποιοι άλλοι υποκύπτουν στην πίεση των μεγάλων. Ο κ. Κλάτενμπεργκ δεν απαντά στα αιτήματα των ομάδων, παρά μόνο βγαίνει και κάνει μια ενημέρωση για να καλύψει τον εαυτό του. Αφήνει το πρωτάθλημα στην τύχη του».

Για το πώς θα αντιδράσει ο Απόλλων για τη διαιτησία: «Βλέπουμε ότι μας αγνοεί. Έτσι θα κάνουμε μια σειρά από ενέργειες για τον κ. Κλάτενμπεργκ. Θα προβάλουμε στιγμιότυπα στην πατρίδα του για να δουν τι καλή δουλειά κάνει, θα στείλουμε στην UEFA φάσεις και θα δείξουμε ότι με τη συμπεριφορά του μειώνει την αξία του πρωταθλήματος. Δεν θέλουμε να είμαστε ραγιάδες και θα κάνουμε με όσες δυνάμεις έχουμε ό,τι μπορούμε για να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο».

Για τη στάση του Απόλλωνα στην Super League: «Η πλευρά της ΠΑΕ Απόλλων έχει επιλέξει να κρατά έναν μοναχικό δρόμο σε όλα τα επίπεδα. Δεν κάνουμε φασαρία, προσπαθούμε να παλέψουμε με τις δικές μας δυνάμεις. Μας ενοχλεί να μας χρεώνουν κάπου. Το πρόβλημα δεν είναι οι τέσσερις μεγάλες ομάδες, αλλά ότι οι εννιά μικροί δεν είναι ενωμένοι. Αν ήταν, θα μπορούσαν να δρομολογήσουν αποφάσεις που θα άλλαζαν το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς όμως νιώθουν ευάλωτοι».

Για το «ναυάγιο» της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης: «Οι μικρομεσαίες ομάδες είχαν έσοδα 1.430.000 ευρώ φέτος και φέτος έχουν 1.600.000. Άρα δεν άλλαξε κάτι. Από τα 60 εκατ. ευρώ στα οποία εκτινάχτηκαν τα τηλεοπτικά φέτος, τα πολλά λεφτά τα πήραν πάλι οι μεγάλοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ