Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Γκργκιτς! (vid)

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Γκργκιτς! (vid)

Ο Άντο Γκργκιτς προτάθηκε στην ΑΕΚ από τον ατζέντη του, που εκπροσωπεί και τους Τσούμπερ και Γέβτιτς.

Θεωρείται δεδομένο πως η ΑΕΚ θα αναζητήσει μέσο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ήδη ένα όνομα έχει τεθεί στα υπόψη της. Ο λόγος για τον Άντο Γκργκιτς, που σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» το όνομα του έπεσε στο τραπέζι από τον ατζέντη του, Μίλος Μαλένοβιτς, ο οποίος εκπροσωπεί επίσης τους Τσούμπερ και Γέβτιτς.

Ο Ελβετός άσος, ο οποίος γεννήθηκε στις 28/11/1996, άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Ζυρίχη, στα 18 του και για μία τριετία πήγε στην Στουτγκάρδη, όπου αγωνίστηκε και στην πρώτη αλλά και στη δεύτερη ομάδα. Από τον Ιανουάριο του 2018 ανήκει στη Σιόν, η οποία τον απέκτησε αρχικά με τη μορφή δανεισμού και το καλοκαίρι του 2019 τον αγόρασε, με το συμβόλαιό του να φτάνει στο τέλος του το προσεχές καλοκαίρι. Αγωνίζεται τόσο ως εξάρι, όσο και ως κεντρικός μέσος.

Ο 25χρονος ύψους 1,88μ. και δεξιοπόδαρος μέσος έχει περάσει από όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ελβετίας αλλά δεν έχει παίξει στην Ανδρών, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 9 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα της Σιόν. Πέρσι κατέγραψε 37 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 10 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άντο Γκργκιτς είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι την Ένωση, όμως η διοίκηση της Σιόν ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του. Ωστόσο, τον Γενάρη ενδέχεται να είναι διαφορετικά τα πράγματα, καθώς μπαίνει στην τελική ευθεία του συμβολαίου του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ