Άρης – Ραντεβού στην Περιφέρεια για το νέο γήπεδο

Άρης – Ραντεβού στην Περιφέρεια για το νέο γήπεδο

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ, Θεόδωρος Καρυπίδης και ο πρόεδρος του Α.Σ Λευτέρης Αρβανίτης, θα συναντηθούν σήμερα (10.30 π.μ με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκη, Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, ενώ οι δύο πλευρές θα υπογράψουν και μνημόνιο συναντίληψης και συνεργασίας.

Το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου του Άρη θα μονοπωλήσει τη συνάντηση που θα έχουν σήμερα (10.30 π.μ) με αρμόδιους φορείς στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λευτέρης Αρβανίτης.

Στο ραντεβού, εκτός από τους δύο παράγοντες του Άρη, θα παραβρεθούν
ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Στη συνάντηση θα τεθούν επί τάπητος οι κινήσεις που θα γίνουν, σε οτι αφορά το συγκεκριμένο έργο. Ακόμα οι δύο πλευρές αναμένεται να υπογράψουν και μνημόνιο συναντίληψης και συνεργασίας, αναφορικά με τους όρους κατασκευής του νέου γηπέδου, αλλά και της παραχώρησης του οικοπέδου, που είναι χτισμένο το Κλεάνθης Βικελίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ