ΠΑΕ Άρης – «Στοχοποιούν τον Δημήτρη Νιαρχιάκο λες και διέπραξε έγκλημα»

ΠΑΕ Άρης – «Στοχοποιούν τον Δημήτρη Νιαρχιάκο λες και διέπραξε έγκλημα»

Η ΠΑΕ Άρης αναφέρεται μέσω διαρροής της στην επίθεση και τη στοχοποίηση που δέχεται ο Δημήτρης Νιαρχάκος από την ΑΕΚ και από επικοινωνιακούς μηχανισμούς «γνωστών κέντρων»

Στον Άρη σχολιάζουν μέσω διαρροή την «επίθεση» που δέχεται ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ, Δημήτρης Νιαρχιάκος μετά το παιχνίδι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, οι κίτρινοι αναφέρονται στους επικοινωνιακούς μηχανισμούς «γνωστών κέντρων» αλλά και στο περιεχόμενο της απολογίας της ΑΕΚ στο πειθαρχικό όργανο της Superleague, στο οποίο κατέθεσε την Παρασκεύη. Μάλιστα, τονίζουν από τους Θεσσαλονικείς πως ο Νιαρχάκος δεν κλήθηκε σε απολογία σε αντίθεση με την ΑΕΚ από το πειθαρχικό όργανο.

«Είναι απίστευτο πως ο επικοινωνιακός μηχανισμός των «γνωστών κέντρων» παρουσιάζουν τα γεγονότα από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και τώρα ακόμη. Στοχοποιούν τον Δημήτρη Νιαρχακο λες και διέπραξε έγκλημα που διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή για τα τραγικά λάθη που έκανε εις βάρος μας. Λες κι σε άλλα γήπεδα δεν συμβαίνουν τέτοιες διαμαρτυρίες!! Πραγματικά είναι απίστευτο», αναφέρει η ΠΑΕ Άρης.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την κίτρινη ΠΑΕ τονίζουν πως παρά τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή με την Ένωση, ο Άρης δεν πρόκειται να αλλάξει πολιτική και η φιλοξενία του θα είναι αυτή που αρμόζει στους κιτρινόμαυρους στο ματς του δεύτερου γύρου στο Κλεάνθης Βικελίδης.

«Ο Άρης τα τελευταία χρόνια δεν έχει προκαλέσει ποτέ με τη στάση του και τη συμπεριφορά των ανθρώπων του γενικότερα . Στο Χαριλάου δε, η φιλοξενία μας ήταν και θα είναι άψογη σε κάθε ομάδα που έρχεται κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε μετά τα όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ