Άρης – Η «μάχη» Σάσα και Τζέγκο

Άρης – Η «μάχη» Σάσα και Τζέγκο

Οι δυο ποδοσφαιριστές διεκδικούν τη θέση του παρτενέρ του Εντιαγέ στα χαφ στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο.

Μια και μοναδική εκκρεμότητα φαίνεται ότι υπάρχει ακόμα σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Άκης Μάντζιος στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο.

Ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει το ίδιο βασικό σχήμα με τα παιχνίδια κόντρα σε ΑΕΚ και Παναιτωλικό, με ένα ερωτηματικό, σε ότι αφορά τον παρτενέρ του Εντιαγέ στα χαφ, στο 4-2-3-1.

Ο Τζέγκο έχει, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, μικρό προβάδισμα, έναντι του Σάσα, που διεκδικεί επίσης με αξιώσεις τη συγκεκριμένη θέση. Ο προπονητής του Άρη δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση και δεν αποκλείεται να το πράξει την τελευταία στιγμή.

Αντίθετα, ξεκάθαρα είναι τα πράγματα σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, με τον Κουέστα να είναι τερματοφύλακας, τον Σούντγκρεν να καλύπτει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, τον Γκάνεα το αριστερό, ενώ Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Ο Γκαρσία θα παίξει στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Γκάμα στην αριστερή και ο Μπερτόλιο πίσω από τον Καμαρά, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ