Άρης – Με Λούμορ στον Βόλο

Άρης – Με Λούμορ στον Βόλο

Ο Γκανέζος αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση, ενώ αντίθετα νοκ άουτ τέθηκε ο Μάνος.

Ο Λούμορ είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Άρη ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο. Ο Γκανέζος αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου. Αντίθετα, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Δημήτρης Μάνος, που ταλαιπωρείται από βακτηριακή λοίμωξη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ. (07/11), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας) για το αυριανό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (17:15) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Denis Cesar De Matos, Bruno Gama, Mateo Garcia, Iturbe, Kamara, Fabiano Leismann, Lucas Sasha, Brabec, Mancini, Ndiaye, Bertoglio, Sakic, Jeggo, Matilla, Sundgren, Hajrovic, Ganea, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ