ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 3-0

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 3-0

Εύκολο απόγευμα για τους Ηπειρώτες, που διέλυσαν με 3-0 τον Παναιτωλικό – Εραμούσπε, Περέα και Κάργας τα γκολ για τους γηπεδούχους.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο ΠΑΣ Γιάννινα το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική της Superleague, με την ομάδα της Ηπείρου να επικρατεί εύκολα με 3-0.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους, που ανέβηκαν στην 5η θέση της βαθμολογίας με 13 πόντους, ο Χουάν Χοσέ Περέα, ο οποίος πήρε το πέναλτι από το οποίο ο Εραμούσπε έκανε το 1-0 στο 33’, ενώ στο 37’ ο Κολομβιανός έκανε το 2-0. Το 3-0 διαμόρφωσε ο Κάργας (58’).

Σε τραγικό απόγευμα ο Παναιτωλικός, που έμεινε στην 12η θέση με 5 βαθμούς σε 9 ματς.

Κυριαρχία του ΠΑΣ

O ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε δυνατά και πήρε από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης. Στο 14ο λεπτό ο Γκαρντάβσκι σούταρε από τη γωνία της μικρής περιοχής του Μελίσσα, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε πέναλτι, όταν ο Μαλής χτύπησε στο πρόσωπο τον Περέα. Ο Τζήλος, μετά την εξέταση της φάσης στο VAR, έδειξε πέναλτι για τους γηπεδούχους και στο 33’ ο Εραμούσπε το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι Ηπειρώτες έκαναν το 2-0 με τον Περέα. Ο Μιλιντσεάνου έκανε ωραία κίνηση, γύρισε στον Κολομβιανός και αυτός με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Μεταξά. Οι γηπεδούχοι μέσα σε τέσσερα λεπτά σκόραραν δύο φορές και πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, έχοντας βάλει τις βάσεις για τη νίκη.

Δοκάρια ο Παναιτωλικός, γκολ οι Ηπειρώτες

Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη άνηκε στον Παναιτωλικό και συγκεκριμένα στον Βέργο. Στο 57’, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Λοντίγκιν με εξαιρετική απόκρουση κράτησε το μηδέν. Η ομάδα του Αγρινίου δεν κατάφερε να μειώσει και ένα λεπτό αργότερα ο ΠΑΣ έκανε το 3-0.

Στο 58′ ο Γκαρντάβσκι εκτέλεσε το κόρνερ που είχαν κερδίσει οι Ηπειρώτες, ο Κάργας πήδηξε ψηλότερα από όλους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα για το 3-0.

Μετά το τρίτο γκολ οι Ηπειρώτες έδωσαν χώρο στον Παναιτωλικό, με στόχο να χτυπήσουν στην κόντρα. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους προσπάθησαν να βρουν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Οι Αγρινιώτες πίεσαν και στο τελευταίο πεντάλεπτο είχαν δύο δοκάρια. Στο 85’ σε διαγώνιο σουτ του Καρέλη και στο 88’ σε σουτ του Βέργου.

Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να βρει το γκολ, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να παίρνει τη νίκη με 3-0 και να ανεβαίνει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 13 πόντους.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν – Σάλιακας (68′ Τριάδης), Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν – Σνάιντερ (69′ Μορέιρα), Καραχάλιος (85′ Λιάσος), Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι (62′ Οικονομόπουλος) – Μιλιντσεάνου (84′ Μίνα), Περέα.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας – Αποστολάκης, Μπακαδήμας, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης (52′ Μπελεβώνης Στ.) – Λούι (46′ Καρέλης), Τσιγγάρας, Φλόρες, Ντουάρτε – Βέργος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ