Γκουτσίδης – «Όταν δέχεσαι 2 γκολ στο Γεντί Κουλέ, σε πιάνει απελπισία»

Γκουτσίδης – «Όταν δέχεσαι 2 γκολ στο Γεντί Κουλέ, σε πιάνει απελπισία»

O Παναγιώτης Γκουτσίδης σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε στην δύσκολη θέση που ήρθε ο Ατρόμητος μετά τα γκολ του Ντουρμισάι.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε σε ακόμα παιχνίδι, καθώς αυτή την φορά έχασε με 2-0 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο βοηθός του Γιώργου Παράσχου, Παναγιώτης Γκουτσίδης, τόνισε πως επικράτησε απελπισία στην ομάδα μετά τα δύο γρήγορα γκολ που δέχτηκαν από τον Ντουρμισάι και δεν μπόρεσαν να βγάλουν αντίδραση κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Γκουτσίδης: 

«Γνωρίζαμε πως θα παίξουμε σε μια δυνατή έδρα με μια καλή ομάδα που ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο και θα ήταν πιο εύκολο από το προηγούμενο ματς.Δεν ξέρω τι γίνεται, ενώ πιστεύω πως ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και χωρίς να πιεστούμε ιδιαίτερα, δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ και από εκεί και πέρα ήρθε το δεύτερο και δίχως πίεση».

«Όταν δέχεσαι δύο γκολ σε μια έδρα όπως του ΟΦΗ τότε σε πιάνει απελπισία. Είχαμε 80 λεπτά να πετύχουμε ένα γκολ για να μπούμε ξανά στο παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ