Η ΚΥΑ απαγορεύει τις μετακινήσεις οπαδών – Η ΑΕΚ μετά τον Βόλο είχε την κερκίδα της και στη Ριζούπολη – Και οπαδούς να εισβάλλουν ως τον… αγωνιστικό χώρο

Η ΚΥΑ απαγορεύει τις μετακινήσεις οπαδών – Η ΑΕΚ μετά τον Βόλο είχε την κερκίδα της και στη Ριζούπολη – Και οπαδούς να εισβάλλουν ως τον… αγωνιστικό χώρο

Τι συμβαίνει ακριβώς στην Super League; Πως βρέθηκαν 20-25 οπαδοί της ΑΕΚ στο χορτάρι της Ριζούπολης με τη λήξη;

Δεν τα κατάφερε απόψε η ΑΕΚ στη Ριζούπολη (2-2). Και στεναχώρησε τους δυο-τρεις χιλιάδες φίλους της που την ακολούθησαν ως την γειτονική Ριζούπολη.

Και αν ο OTE tv δεν μας έδειξε ποτέ τη «γραμμή» του οφσάιντ στο δεύτερο γκολ της Ένωσης αφήνοντας μας με την απορία για το τελικό αποτέλεσμα; Δεδομένα το συνδρομητικό επένδυσε σε μπόλικα πλάνα στην κερκίδα, ώστε με ασφάλεια να συζητάμε για την μεγάλη προσέλευση οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο; Σίγουρα όχι. Πριν από δύο εβδομάδες στον Βόλο είχε και πάλι την συμπαράσταση 500-600 οπαδών της. Πρόκειται λοιπόν δεδομένα για διαδοχικές μετακινήσεις των οπαδών της. Και στη γειτονική Ριζούπολη αλλά και εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, ως τον Βόλο.

Και εδώ το πράγμα αποκτά ενδιαφέρον. Για τις Αρχές. Αλλά και για τη συνέπεια με την οποία οι ομάδες αντιμετωπίζουν το «τέρας» της πανδημίας.

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που συνοδεύει το πρωτάθλημα, «η παρουσία φιλάθλων φιλοξενούμενης ομάδας δεν επιτρέπεται». Οι φίλοι της ΑΕΚ λοιπόν τόσο στον Βόλο, όσο και στη Ριζούπολη απόψε μπήκαν στο γήπεδο παράνομα! Και όταν λέμε στο γήπεδο; Ως και τον αγωνιστικό χώρο, καθώς στο φινάλε του ματς 20-25 οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας εισέβαλαν ως τον αγωνιστικό χώρο για να ζητήσουν τις φανέλες των ποδοσφαιριστών!

Προφανώς αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Διότι όπως είναι λογικό αφενός μεν οι οπαδοί των άλλων μεγάλων ΠΑΕ διαμαρτύρονται βλέποντας την ΑΕΚ να κάνει ότι θέλει δίχως να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Από την άλλη πρόκειται για μια άκρως ανεύθυνη στάση, και από τις γηπεδούχες ομάδες αλλά και από την Ένωση που προφανώς δεν μαθαίνει στα… γήπεδα της Super League ότι την ακολουθούν οι οπαδοί της.

Δείτε τι προβλέπει η ΚΥΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ