Οπαδοί του Ατρομήτου τα… έψαλλαν στην αποστολή: «Ξεφτιλίζετε την ομάδα»

Οπαδοί του Ατρομήτου τα… έψαλλαν στην αποστολή: «Ξεφτιλίζετε την ομάδα»

Ο Ατρόμητος παραπαίει και μετά την ήττα από τον ΟΦΗ αγανακτισμένοι οπαδοί περίμεναν την αποστολή στο προπονητικό κέντρο, εκφράζοντας τα έντονα παράπονά τους.

Εννέα αγωνιστικές μετά την έναρξη της Superleague και ο Ατρόμητος ακόμα αναζητεί την πρώτη του νίκη, καθώς δεν τα κατάφερε ούτε χθες στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, με τον Γιώργο Παράσχο να είναι φανερά απογοητευμένος.

Ακόμα και η έλευση τιυ νέου προπονητή, δεν έχει «ταρακουνήσει» τους παίκτες, όπως θα περίμεναν πολλοί.

Ο κόσμος της ομάδας του Περιστερίου βλέπει την υπομονή του να εξαντλείται και δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει παραπάνω, απαιτώντας άμεσα να «γυρίσει ο διακόπτης». Μάλιστα περίπου 100 οπαδοί περίμεναν την αποστολή να επιστρέψει και μόλις έφτασε στο προπονητικό κέντρο ξέσπασαν, με αρκετές βαριές κουβέντες.

« «Ξεφτιλίζετε την ομάδα είτε με τη συμπεριφορά σας προς τον κόσμο, είτε με την αγωνιστική εικόνα σας στο γήπεδο. Υπάλληλοι άμα δεν γουστάρετε να σηκωθείτε και να φύγετε από την ομάδα, δεν υπάρχει άλλη υπομονή . Δεν παίζει κανένας σας για την ομάδα και τον κόσμο, τιμήστε τουλάχιστον τα λεφτά που παίρνετε, αδιάφοροι, μισθοφόροι», ήταν μόνο μερικά από τα όσα ακούστηκαν και λίγο έλειψε η κατάσταση να ξεφύγει, αλλά ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ