Γρηγορίου – «Τα είχαμε όλα για να πάρουμε τη νίκη»

Γρηγορίου – «Τα είχαμε όλα για να πάρουμε τη νίκη»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε πως η Λαμία είχε όλα τα στοιχεία για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας πως οι παίκτες του είχαν μυαλό και συγκέντρωση στο παιχνίδι.

Η Λαμία πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης (0-1) για την 9η αγωνιστική της Superleague και «έπιασε» τους Αρκάδες στους 9 βαθμούς.

Μετά το τέλος του ματς, ο Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε πως η ομάδα του είχε όλα τα στοιχεία για να πάρει τη νίκη, τονίζοντας πως ήταν σημαντικό που κράτησαν το μηδέν στην άμυνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Προφανώς για να πάρεις τρεις βαθμούς σε αυτό το γήπεδο απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Αστέρα, πρέπει να διαθέτεις τα πάντα. Ηρεμία, μαχητικότητα, μυαλό και συγκέντρωση, νομίζω είχαμε όλα τα στοιχεία σήμερα για να μπορέσουμε να πάρουμε τρεις πολύτιμος βαθμούς και να πάμε στη διακοπή για να δουλέψουμε και να έχουμε καλύτερη πορεία στη συνέχεια».

Η Λαμία για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα δεν δέχθηκε γκολ. «Γι’ αυτό επιλέξαμε ένα σχηματισμό με παιδιά τα οποία έχουν αρκετά παιχνίδια μαζί, εννοώ τον Αντέτζο και τον Τζανετόπουλο που έπαιξε μετα την πρώτη αγωνιστική. Οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, και γενικά και τα χαφ μας πήγαν καλά, οτιδήποτε φάσεις έκανε ο Αστέρας ήταν με δεύτερες μπάλες μέσα στην περιοχή μας. Το να κρατάς το μηδέν είναι πολύτιμο και εκτός και εντός έδρας, πόσο μάλλον σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ