«Νοσοκομείο» ο Ολυμπιακός που… νίκησε και τα δρεπάνια

«Νοσοκομείο» ο Ολυμπιακός που… νίκησε και τα δρεπάνια

Με 5 τραυματίες οι Ερυθρόλευκοι.

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού με 1-0 για την 9η αγωνιστική της Superleague, καθώς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης από τα σκληρά μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων τραυματίστηκαν πέντε παίκτες των Πειραιωτών. Ο Μαρτίνς προχώρησε σε τρεις αναγκαστικές αλλαγές, με τον Κούντε να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος, τον Παπασταθόπουλο να γίνεται αλλαγή πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και τον Ροντρίγκες λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας.

Ο Κούντε δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Βαλεριάνο και στο 41’ έγινε αλλαγή, με τον Μαντί Καμαρά να παίρνει τη θέση του Καμερουνέζου μέσου. Ο Αφρικανός, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έχει υποστεί διάστρεμμα και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου 10 ημέρες. Την Δευτέρα (8/11) θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και πόσες μέρες θα χρειαστεί να μείνει στα… πιτς.

Πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Πέδρο Μαρτίνς αντικατέστησε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, καθώς ο έμπειρος σέντερ μπακ ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο. Στο 63’ ο Πορτογάλος έκανε νέα αναγκαστική αλλαγή, με τον Γκάρι Ροντρίγκες να αποχωρεί και να αφήνει τη θέση του στον Χένρι Ονιεκούρου. Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει μια σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο.

Από το ματς αποχώρησαν επίσης με προβλήματα ο Μαντί Καμαρά και ο Ρέαμπτσιουκ, με τον Αφρικανό μέσο να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο, ενώ ο Μολδαβός μπακ είδε το πόδι του να πρήζεται. Ο χαφ από τη Γουϊνέα είχε τραυματιστεί στον ώμο και στο παρελθόν, ενώ ο Ρέαμπτσιουκ είχε τραυματιστεί στο ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όταν δέχθηκε το σκληρό μαρκάρισμα από τον Μπαρόκ.

Πέντε παίκτες του Ολυμπιακού τραυματίστηκαν στο αποψινό παιχνίδι, με τον διαιτητή να αφήνει τα σκληρά μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων και να τους δίνει μόνο τρεις κάρτες. Ένα παιχνίδι, μετά το οποίο η ομάδα του μεγάλου λιμανιού θυμίζει νοσοκομείο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ