Μαουρίτσιο – «Τα ντέρμπι είναι δύσκολα και κρίνονται στις λεπτομέρειες»

Μαουρίτσιο – «Τα ντέρμπι είναι δύσκολα και κρίνονται στις λεπτομέρειες»

Ο Μαουρίτσιο μίλησε για το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως τέτοια ματς πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΠΑΟΚ χάνοντας στη Λεωφόρο, με τον Μαουρίτσιο να τονίζει στις δηλώσεις του πως τέτοια παιχνίδια κρίνοντας στις λεπτομέρειες.

Ακόμα ο Βραζιλιάνος μέσος επισήμανε ότι μετά την ισοφάριση η ομάδα του προσπάθησε για ένα δεύτερο τέρμα, όμως αυτό ήταν κάτι που τελικά κατάφερε ο Δικέφαλος του βορρά.

Οι δηλώσεις του Μαουρίτσιο:

«Τα ντέρμπι είναι δύσκολα και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα. Εμείς προσπαθήσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για το τι φταίει που μετά την ισοφάριση δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε: «Είναι δύσκολο και θα έλεγα πως είναι θέμα τακτικής. Μετά την ισοφάριση προσπαθήσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ. Δυστυχώς προέκυψε το πέναλτι το οποίο συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ το εκμεταλλεύτηκε και πήρε τη νίκη».

Για το γκολ, την μεγάλη ευκαιρία στο 1-1, αλλά και την συνολική του απόδοση: «Αυτό που μπορώ να πω για εμένα είναι πως σε όλες τις προπονήσεις δίνω το μάξιμουμ για να είμαι διαθέσιμος σε όλα τα ενενήντα λεπτά των αγώνων και όταν μπαίνω στο γήπεδο προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου.

Η απόφαση για το αν θα παίζει ο Μαουρίτσιο δεν είναι δική μου. Ο σκοπός μου είναι να βοηθάω την ομάδα και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Και κάθε φορά που μπαίνω θα δίνω ότι καλύτερο για την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ