Ο Ολυμπιακός ρεπό, ο Σεμέδο στο Ρέντη και… φοίνικας!

Ο Ολυμπιακός ρεπό, ο Σεμέδο στο Ρέντη και… φοίνικας!

Ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν ακολουθεί το πρόγραμμα του Ολυμπιακού, αλλά συνεχίζει εντατικές προπονήσεις στο Ρέντη. Πότε θα είναι έτοιμος.

Η νίκη επί του Ιωνικού, η αποχώρηση πολλών ποδοσφαιριστών για την ενσωμάτωσή τους στις εθνικές ομάδες των χωρών τους, αλλά και η απουσία αγωνιστικών υποχρεώσεων για το επόμενο 10ήμερο, έδωσε την ευκαιρία στον Πέδρο Μαρτίνς να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές του. Με το πρόγραμμα της Δευτέρας να περιλαμβάνει ρεπό. Για όλους. Εκτός από τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, δεν πρόκειται να κάνει ρεπό. Εξάλλου, όλο αυτό το διάστημα που βρισκόταν εκτός προπονήσεων, είχε άπλετο χρόνο για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του. Τώρα, είναι η ώρα να επιστρέψει σε αγωνιστικό/ανταγωνιστικό επίπεδο. Αρα, θα πρέπει να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά, για να μπορέσει σύντομα να είναι σε θέση να μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Ετσι, το πρωί της Δευτέρας ο Σεμέδο έδωσε κανονικά το παρών στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Με σκοπό να ακολουθήσει το ατομικό πρόγραμμα που του έχουν βγάλει οι προπονητές και οι γυμναστές του Ολυμπιακού. Πρόγραμμα επίπονο, καταρτισμένο με τέτοιον τρόπο και τέτοιο ασκησιολόγιο, που στόχο έχει την καλύτερη και ταχύτερη δυνατή επάνοδο του Σεμέδο στη δράση, αλλά με ασφάλεια.

Ο Σεμέδο κοινοποίησε ο ίδιος την παρουσία του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, δείχνοντας μέρος της δουλειάς που κάνει. Μάλιστα, αποκαλεί τον εαυτό του «Φοίνικα». Παρομοιάζοντας την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο με το μυθολογικό πουλί που ξαναγεννιέται απ’ τις στάχτες του!

Οσο για το πότε θα είναι έτοιμος; Το σημαντικό στην περίπτωση του Σεμέδο είναι ότι είχε δουλέψει αρκετά και σε ατομικό επίπεδο, με αποτέλεσμα η φυσική και σωματική του κατάσταση να είναι πολύ καλή. Μάλιστα, εάν ο Μαρτίνς το επιθυμεί, δεν αποκλείεται να τον δούμε να παίρνει κάποια συμμετοχή τέλη Νοεμβρίου ή αρχές Δεκεμβρίου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ