Απίστευτο – Στα δικαστήρια Παναθηναϊκός και Βιγιαφάνιες!

Απίστευτο – Στα δικαστήρια Παναθηναϊκός και Βιγιαφάνιες!

Παγκόσμια πρωτοτυπία στον Παναθηναϊκό. ΠΑΕ και Βιγιαφάνιες πήγαν στα... δικαστήρια για ένα πρόστιμο.

Απίστευτα πράγματα στον Παναθηναϊκό που μεταξύ άλλων δείχνουν την προβληματική λειτουργία συνολικά της ομάδας. Σε μια… παγκόσμια πρωτοτυπία, ποδοσφαιριστής του υπάρχοντος ρόστερ και μάλιστα με χρόνο συμμετοχής (μπήκε χθες και σαν αλλαγή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ), σέρνει στα… δικαστήρια την ΠΑΕ λόγω ενός προστίμου που του είχε επιβληθεί.

Συγκεκριμένα, ο Λούκας Βιγιαφάνιες είχε ένα έντονο επεισόδιο στα τέλη Αυγούστου με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη με αποτέλεσμα και οι δύο να τιμωρηθούν με πρόστιμο. Στον Αργεντινό, μάλιστα, είχε επιβληθεί το μεγαλύτερο δυνατό πρόστιμο, ύψους 60.000 ευρώ.

Ο Αργεντινός δεν είχε δεχτεί από τότε την τιμωρία που του είχε επιβληθεί και δημόσια είχε υποστηρίξει πως δεν είχε χτυπήσει τον συμπαίκτη του, όπως τον είχαν κατηγορήσει. Και δεν δεχόταν να πληρώσει ένα τόσο υψηλό πρόστιμο.

Ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να επικυρωθεί το ποσό, αποφάσισε να πάει στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ ώστε να εγκριθεί το πρόστιμο!

Οι εκπρόσωποι τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του Βιγιαφάνιες ζήτησαν και πήραν αναβολή της εκδίκασης, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί, προκειμένου να τα βρουν εξωδικαστικά. Κάτι που είναι πιθανό να συμβεί αν κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, πλην όμως η… ζημιά έχει ήδη γίνει με τον Παναθηναϊκό και τον «Βίγια» να… τραβιούνται στα δικαστήρια για ένα πρόστιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ